Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Κοπή βασιλόπιτας του Α.Σ "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" - ΦΩΤΟ


Την 31/1/2020,στο Πολύδροσο, μέσα σε κλίμα ενότητας, ο Αθλητικός Σύλλογος Διαγόρας Πολυδρόσου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην κατάμεστη αίθουσα της ταβέρνας "ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ". .....
Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος των Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Υποστρ/γος ΕΛΑΣ εα, ΚΑΤΟΙΚΟΣ Δημήτριος:
"Κυρίες-Κύριοι καλησπέρα σας. Ξεκινάμε την αποψινή εκδήλωση ευχαριστώντας πρώτα-πρώτα τους χορηγούς.
Τον κύριο Λουκά Καλλιμάνη για την παραχώρηση της αίθουσας.
Χορηγός στα κρεατικά ο κύριος Θανάσης Μουτσιανάς. Χορηγός στο κρασί ο κύριος Θανάσης Αργυρίου. Τυροκομικά είδη οι αδελφοί Θάνου-Βρανά. Ευχαριστούμε τον διαχρονικό χορηγό της ομάδος μας κύριο Θανάση Κουτσομπό καθώς και όσες γυναίκες συνέβαλαν σε φαγητά πίτες και γλυκά.
Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Φωκίδας, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Δελφών που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τους, αλλά μας στέλνουν τους χαιρετισμούς και την αγάπη τους δια αντιπροσώπων τους.
Παρευρίσκονται όμως και τους ευχαριστούμε, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Παρνασσού κύριος Βαγγέλης Κούσουλας, η Πρόεδρος της Κοιν. Πολυδρόσου κυρία Έφη Τοπάλη και ο Αντιπρόεδρος της Κοιν. Επταλόφου κύριος Ποντίκας.
Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε για την παρουσία τους, την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου κυρία Αλέκα Παπαθανασίου, τον Πρόεδρο του Λαογραφικού-Ιστορικού Συλλόγου Πολυδρόσου κύριο Ρούμελη, καθώς και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Γραβιάς κύριο Πολύμερο.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Α.Σ."ΔΙΑΓΟΡΑΣ", παλιά και νέα, καθώς και τους ποδοσφαιριστές της ομάδος μας που παρευρίσκονται στην εκδήλωση μαζί με τον κόουτς μας κύριο Στάθη Καλλιμάνη.
Επίσης ευχαριστούμε τον Διαχειριστή του ηλεκτρ/κού ιστότοπου Polydrosos parnassou κύριο Χρήστο Μουτσιανά, για την προβολή που προσφέρει τόσο στον σύλλογό μας, όσο και στους άλλους συλλόγους και γενικά στο χωριό μας.
Η αποψινή εκδήλωση έχει διπλό σκοπό. Στα πλαίσια της κοπής της βασιλόπιτας για την ευτύχηση του νέου έτους 2020, θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρώτη ο μουσικός Ύμνος της ομάδος του ΔΙΑΓΟΡΑ. Ήταν μια ιδέα του αγαπητού συγχωριανού μας τ. Δ/ντου Ε.Τ.Ε. κυρίου Γιώργου Θάνου-Κοντογιάννη που ξεκίνησε το 2016 και θα κάνουμε ειδική μνεία γιαυτό. Από διάφορους στιχουργούς, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, γράφτηκαν 27 ποιήματα σχετικά με τον ΔΙΑΓΟΡΑ, που δημοσιεύτηκαν στον Ιστότοπο polydrososparnassos. Ταυτόχρονα συγκροτήθηκε ανεξάρτητη αρχή αξιολόγησης από καταξιωμένους λογοτέχνες-ποιητές, για να επιλέξουν το καλύτερο. Ήταν: Ο κύριος Φαφούτης. Η κυρία Σκουρολιάκου. Και η κυρία Μητροπούλου.
ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Η επιτροπή έκρινε και επέλεξε ως καλύτερο το ποίημα της κυρίας Λουκίας Σκουφά από το Δαδί. Το ποίημα κατόπιν ενεργειών του Προέδρου μας, μελωποιήθηκε από τον μουσικό Θάνο Φυσέκη και τραγουδήθηκε από τον Νίκο Σκουφά. Ενορχηστρώθηκε από την Workstation του Γιώργου Στεφανή και η εγγραφή έγινε στα STUDIO ACAPELIE.
Απόψε θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε κοινό.
Στη διάρκεια της βραδυάς θα διεξαχθεί μικρή λαχειοφόρος αγορά. Τα εδέσματα και τα ποτά είναι δωρεάν και για τη συμμετοχή σας δεν οφείλετε τίποτα.
Κυρίες-Κύριοι. Ο ιστορικός ΔΙΑΓΟΡΑΣ μπαίνει φέτος στην έβδομη δεκαετία της λαμπρής ζωής του. Αποτελεί το μοναδικό ζωντανό αθλητικό κύτταρο σε όλο το λεκανοπέδιο του άνω ρού του Κηφισού και έχει ανάγκη τη στήριξη όλων μας.
Ευχαριστούμε και πάλι τον καθένα χωριστά για ότι έχει προσφέρει και σας ευχόμαστε αίσιο, αισιόδοξο και ευτυχισμένο το 2020. Η ορχήστρα των αδελφών Βελέντζα να βάλει στα ηχητικά της τον Ύμνο του ΔΙΑΓΟΡΑ και να ξεκινήσει η γιορτή.
Καλή μας διασκέδαση και καλό μας ξημέρωμα.

ΥΜΝΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑ
Παίζεις μπάλα, παίρνεις φόρα
δε νικιέσαι Διαγόρα.
Τα παιδιά σου παλληκάρια
σπάζουν όλα τα δοκάρια.

Εμπρός- εμπρός για την κορφή
με μιά καρδιά, μία ορμή
εμπρός – εμπρός για την κορφή
με του Διαγόρα τη μορφή.

Ξεχωρίζεις μέσα σ’ όλους
νίκα νίκησέ τους όλους
δείξε τους τη δύναμή σου
κράτα την  υπεροχή σου.

Εμπρός – εμπρός για την κορφή
με μια καρδιά, μία ορμή
εμπρός – εμπρός για την κορφή
με του Διαγόρα τη μορφή.


Λ.Σ.































1 σχόλιο: