Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Κυριακή 28 Απριλίου η Εκκλησία μας τιμά την Κυριακή των Βαΐων. .....

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

8 Χρόνια Πολύδροσος Παρνασσού - Και με την στήριξή σας συνεχίζουμε.


Περάσανε 8 χρόνια
και εγώ συνεχίζω και γράφω ακόμα.
Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2012
που ξεκίνησα να γράφω εδώ 
και δε το μετάνιωσα ούτε στιγμή.......

8 Χρόνια λοιπόν.
Το 8 είναι το σύμβολο των μελλοντικών καιρών καθώς επίσης αν το βάλουμε σε πλάγια μορφή είναι το σχήμα του απείρου.
8 Χρόνια καθημερινής πλέον ενημέρωσης με νέα, ανακοινώσεις, εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άρθρα και ειδήσεις, που ως σκοπό έχουν την ενημέρωση όλων μας γύρω από θέματα που αφορούν τα χωριά γύρω από το Παρνασσό και όχι μόνο…..
Με σοβαρότητα και εγκυρότητααμεσότητα και αφοσίωση στην ενημέρωση, καλύψαμε, παρουσιάσαμε, και συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, τις μεγάλες εκδηλώσεις αλλά και την καθημερινή ροή των ειδήσεων που αφορούν όλους μας.
Στηρίξαμε και στηρίζουμε ως χορηγοί επικοινωνίας, καθημερινά πλέον, πλήθος εκδηλώσεων.
Καθημερινή ροή νέων και παρουσίαση της δραστηριότητας όλων των Συλλόγων, κάλυψη με ρεπορτάζ, άρθρα, αφιερώματα.
Παρουσίαση διαφόρων θεμάτων είναι η καθημερινή μας ύλη.
….Και με την στήριξή σας συνεχίζουμε.

7 σχόλια:

  1. Χρήστο εύχομαι ο δεύτερος συμβολισμός του 8 να ισχύσει στην ύπαρξη του blog σου . Ευχαριστώ για την ενημέρωση που έχω από τις αναρτήσεις σου, αλλά και εκ μέρους του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου " Η Εστία " , ευχαριστούμε για την στήριξή σου . Να είσαι καλά.
    Αλέκα Παπαθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Χρήστο, εύχομαι μακροημέρευση στο blog που με τόσο μόχθο έχεις δημιουργήσει και διαχειρίζεσαι...... Ένα blog που διακρίνεται για την δημοκρατικότητά του, την αμεροληψία του, τον πλουραλισμό του και την πάντοτε έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή του....
    Να είσαι πάντα γερός και δυνατός...

    Γιάννης Αθ. Λαγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο είμαι σίγουρος ότι ποτέ δεν θα μετανιώσεις για το εγχείρημά σου. Το blog έχει αγαπηθεί από όλους μας ,καλή συνέχεια με το ίδιο πάθος και αμεροληψία που σε διακρίνει.
    Ν. Σ
    (Νίκος Στύλιας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ-ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ18 Φεβρουαρίου 2020 στις 9:23 μ.μ.

    Αγαπητέ μας κ. Μουτσιανά ,

    για τη σημερινή επέτειο της συμπληρώσεως οκτώ(8) χρόνων από της εμφανίσεώς του polydrosos.parnassou στο μαγευτικό οικουμενικό διαδικτυακό "αέρα" και μάλιστα με το τιμητικό για το χωριό μας όνομα , θέλουμε , να σου ευχηθούμε μακροβιότητα προσωπική και διαδικτυακή αλλά και να σε ευχαριστήσουμε για τη μέχρι σήμερα αξιόλογη συμβολή & συνεισφορά σου στο Σύλλογό μας .
    Συνεισφορά που συνίσταται τόσο με τη συμμετοχή σου ως ενεργό μέλος του Συλλόγου όσο και με την , μέσω του ιστολογίου σου , προβολή & παρουσίαση των θεμάτων , του έργου & των δράσεων του Συλλόγου .
    Προσβλέποντας στην περαιτέρω αρμονική και αγαστή συνεργασία μας σου ευχόμαστε και πάλι "Καλή Συνέχεια και πάντα επιτυχίες".

    Με εκτίμηση

    Ο Πρόεδρος & τα Μέλη του Δ.Σ.
    του Λ.Ι.Σ.ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ , ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ !!!!19 Φεβρουαρίου 2020 στις 10:29 μ.μ.

    Χρόνια πολλά , Χρόνια καλά , Χρόνια δημιουργικά ! Τα χρόνια του μπλόγκ να γίνουν 88 και τα δικά σου 108 (περνώντας και τον αείμνηστο μπάρμπα Φώτη) και να μας ενημερώνεις ,"έχοντας το μάτι του αετού και το λαγού το άκου", όπως πάντα , δημοκρατικά , αντικειμενικά , πολύπλευρα και αναλυτικά , μακριά από μονομέρειες, γκρίνιες και στείρες αντιπαλότητες , για τα συλλογικά και πολιτιστικά δρώμενα στην Πολύδροσο και στην Παρνασσιώτικη περιοχή μας αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στον Πολιτικό και στον Αυτοδιοικητικό στίβο .

    Γ.Θ


    ΣΗΜΕΙΩΣΗ * "Καθιερωμένες" και συγκεκριμένες πλέον οι ευχές , αλλά από καρδιάς , από το Χρήστο, το Γιάννη , το Νίκο , τον Σύλλογο Γυναικών ,καιτον Λαογραφικό αυτή τη φορά και μετά ...και μετά... Χάθηκαν κι οι ποιητές......
    Πριν σου ευχηθώ λοιπόν και εγώ , θα περίμενα να διαβάσω πρώτα-πρώτα εδώ τις ευχές για τα 8χρονά σου μαζί με ένα απλό ανθρώπινο ευχαριστώ από όσους στηρίζεις πάντα προβάλλοντας ( κάποιων μάλιστα υπέρμετρα , μέχρι ....παρεξηγήσεως πολλές φορές ) αφιλοκερδώς τις απόψεις τους , τις δραστηριότητες και τις δράσεις τους . Όμως κάτι τέτοιο δεν το είδα ακόμη τουλάχιστον και μπαίνουμε σε λίγες ώρες στην 3η ημέρα της επετειακής και εορταστικής ανάρτησής σου. Θα περίμενα ας πούμε να σου ευχηθούν οι ....
    Σύλλογοι , Διαγόρας , ΣΑΧΟΠ , Νέων και Γονέων Πολυδρόσου, Κιθαριστικές Ομοσπονδίες και κιθαριστές, Αθλητικά σωματεία Φωκίδας και Αμφίκλειας, Σύλλογοι και Τοπικές αρχές Αμφίκλειας, Αστυνομικά συνδικαλιστικά σωματεία Φωκίδας, Περιφερειάρχης Κος Σπανός , Δημοτικές αρχές Πολυδρόσου και Φωκίδας , Βουλευτές κ.κ Μπούγας και Οικονόμου, Ν.Ο.Δ.Ε Φωκίδας , Δήμαρχος Διστόμου Κος Σταθάς , Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , Λογοτέχνες Φθιώτιδας. Επίσης οι Σουβαλιώτισσες και οι Σουβαλιώτες λογοτέχνες και μη , που αρθρογραφούν επώνυμα κατά καιρούς στο μπλόγκ αλλά και ο τέως Αντιδήμαρχος Κος Μολιώτης του οποίου άρθρα φιλοξενείς τακτικά , η Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας, η Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς αλλά και άλλοι τόσοι που μπορεί να παρέλειψα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ " ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ" ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ....ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 8ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣΠΑΡΝΑΣΣΟΥ".20 Φεβρουαρίου 2020 στις 11:38 π.μ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΙΗΜΑ ΕΓΩ
    ΤΟ 'ΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ
    ΠΟΥ ΕΤΡΕΜΕ ΟΤΑΝ ΤΟ 'ΓΡΑΦΕ
    ΑΠ ΤΟΥ ΚΙΜ-ΜΟΥΝΙ ΤΟ ΚΕΛΙ
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΣΙΑΤΑΛΙΑ ΒΡΟΝΤΑΓΑΝ
    ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΚΡΥΟ.

    "Σου εύχομαι ολόψυχα
    στην κορυφή να μείνεις
    και αν ανεβάζεις κριτικές
    τους τοπικούς τους άρχοντες
    να μην τους ξεχωρίζεις.

    Και εκεί εις την Πολύδροσο
    Μπουγα-δες μην απλώνουν
    γιατί ο Κιμούν απείλησε
    θα στέλνει Κορεάτικα
    πουλιά να τις λερώνουν

    Αναπολώ τις εποχές
    που έγραφε ποιήματα
    η τρομερή παρέα
    τώρα μου φαίνεται εγώ
    στις "φυλακές του πνεύματος"
    που ο μέγας Κίμ με δίκασε
    θα λιώσω εδώ στην μακρινή
    κι απόκοσμη Κορέα.

    Είναι κοντά η εποχή
    που εμείς θα σχολιάζουμε
    και πάλι με στιχάκια
    τους νέους μας τους άρχοντες
    Πολιτικούς , Δημοτικούς
    που ακόμα δεν ανέλαβαν
    αρχίσανε και κάνουνε
    γκέλες και τσαλιμάκια."

    ΣΟΥΡΤΑΦΕΡΤΑΣ(ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟΥ ΣΑΛΤΑΠΙΔΑ ΠΟΥ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ.....ΚΟΡΩΝΑΙΩΜΕΝΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α.Σ Διαγόρας Πολυδρόσου21 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:48 μ.μ.

    Αγαπητέ Χρήστο Μουτσιανά.

    Για την επέτειο συμπλήρωσης 8 χρόνων από την ίδρυση του blog polydrosos.parnassou,σύσσωμο το αθλητικό τμήμα του σύλλογου του χωριού μας ευχόμαστε διαδικτυακή μακροβιότητα στο αξιόλογο site που όλα αυτά τα χρόνια διακρίνεται για την εγκυρότητα των ειδήσεων του,αλλά και να σε ευχαριστήσουμε προσωπικά για τη μέχρι τώρα αξιόλογη συμβολή και συνεισφορά σου στο σύλλογό μας .
    Συνεισφορά που έχει να κάνει τόσο με τη συμμετοχή σου μέσω του blog,(προβολή των θεμάτων που αφορούν το σωματείο μας),όσο και με την προσωπική στήριξη σου.
    Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

    Με εκτίμηση
    Εκ μέρους του ΔΣ του Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ

    Ο Πρόεδρος Μάριος Καλλιμάνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή