Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Εμφάνιση Yeti στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού!

Ανατριχίλα προκάλεσαν στην γκλάμουρους μικρή κοινωνία του Παρνασσού οι μαρτυρίες για παρουσία Yeti στην γύρω περιοχή. ....
Άνθρωποι που είδαν το μυθικό για κάποιους πλάσμα μίλησαν για την εμπειρία τους στο "Κουλούρι".
Ο πρώτος που αντίκρισε τον Yeti ήταν ένας πωλητής στους δρόμους κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο. «Ήταν τεράστιο και τριχωτό, το είδα από μακριά να περπατάει και νόμιζα ότι ήθελε αλυσίδες, του φώναξα ότι πουλάω κάτι υπέροχες κινέζικες μόνο με 120 ευρώ και τότε ήταν που εξοργίστηκε»  δηλώνει ο άτυχος πωλητής.
Η πληροφορία για την παρουσία του Yeti δεν άργησε να φτάσει και στα λιφτ, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος καθώς πολλοί από τους χιονοδρόμους άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι με σκοπό να το φωτογραφήσουν και να ανεβάσουν την φωτογραφία στο instagram. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το τεράστιο πλάσμα από τα Ιμαλάια  είναι γύρω στα δύο μέτρα, μιλάει σπαστά ελληνικά και δείχνει να έχει αλλεργία στον άνηθο. Κάνει με ιδιαίτερη ευκολία 360 και grab αλλά έχει μια μικρή δυσκολία στο slide λόγω του μεγέθους των ποδιών του. Παραμένει ωστόσο καλύτερο από το 85% των Ελλήνων snowboarders.
Η είδηση έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα το διευθυντικό team του χιονοδρομικού κέντρου οι οποίοι προσδοκούν πως η παρουσία του Yeti θα αυξήσει την προσέλευση του κόσμου έστω και με χιόνι 10 εκατοστών. Οι εργαζόμενοι ωστόσο, δηλώνουν τρομοκρατημένοι, με την 35άχρονη υπάλληλο στην καντίνα του σαλέ, Μαρία να τονίζει χαρακτηριστικά : «Φανταστείτε να έρθει ο Yeti να μου ζητήσει νερό και να του πω ότι κάνει 1 ευρώ! Θα με λιντσάρει! Έχουμε συνηθίσει να δίνουμε 8 ευρώ τα σνακ και ο κόσμος να το δέχεται, η οποιαδήποτε διαμαρτυρία έστω και από τέρατα δεν είναι δεκτή στο ΧΚ Παρνασσού».
Την διερεύνηση της υπόθεσης αναμένεται να αναλάβει ειδικά εκπαιδευμένη 2μελής ομάδα από το Ζεμενό Αραχώβης. Οι υπεύθυνοι  ανακοίνωσαν πως παρά το συμβάν, το χιονοδρομικό κέντρο  θα λειτουργεί κανονικά κατά την διάρκεια των εορτών με μία μικρή αύξηση της τάξης του 75%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου