Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Το τραίνο «κόλλησε» στον Μπράλο

  Ταλαιπωρία για επιβάτες που ταξίδευαν το πρωί για Αθήνα…
Πολύωρη ταλαιπωρία περίμενε όσους επιβάτες του σιδηρόδρομου επέλεξαν την αμαξοστοιχία 1521 (προαστιακό) από Λιανοκλάδι για Αθήνα το πρωί της Τρίτης (3/12).....

Το τραίνο αντί για τις 06:24’ αναχώρησε 45 λεπτά αργότερα, ενώ λίγο πριν τον Μπράλο έμεινε πιθανότατα από μηχανική βλάβη.
Αγανακτισμένοι επιβάτες οι οποίοι ζητούν και δεν παίρνουν καμία πληροφόρηση, μας κατήγγειλαν ότι μετά από ώρες εμφανίστηκε μηχανή που τους οδήγησε στο Σταθμό της Τιθορέας όπου και καθηλώθηκαν μέχρι τις 11:10' περίπου!
Στους πίνακες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – που δεν έχει βγάλει καμία ανακοίνωση – η καθυστέρηση είναι στις 3 ώρες και 45 λεπτά, πολύ περισσότερο δηλαδή από όσο διαρκεί κανονικά το δρομολόγιο Λιανοκλάδι – Αθήνα!
http://www.lamiareport.gr/

2 σχόλια:

  1. Να πάνε όλοι να πάρουν αποζημίωση. Μόνον με τον τρόπο αυτό θα καταλάβει η Τρενοσέ ότι θα πρέπει να είναι συνεπής με τις υποχρεώσεις της. Ολα αυτά τα χρόνια οι περισσότεροι το αφήνουν να περνά έτσι και μόνον παραπονιούνται!
    Οι επιβάτες έχουν δικαιώματα. Αν δεν τα γνωρίζουν, καθίστε εσείς να κάνετε μια προσεγμένη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΧΕΤΙΚΟ 29-11-2019 1520 ΑΘΗΝΑ – ΤΙΘΟΡΕΑ 19.21-11.45!!! ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 2-11-2019: ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΌΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ 1520-1521 , ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΊΓΝΩΣΗ ΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤEΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ; ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ: 1)ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΗΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΘΕΣΗΣ(Αποφασίσατε και επιβαλατε την αλλαγή οχημάτων άρα και την μη ηλετρονική κράτηση θέσης)ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 2)ΈΛΕΙΨΗ ΥΓΕΙΝΗΣ(Δεν έχουν όλα τα βαγόνια τουαλέτες) ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡ ΧΟΥΝ ΥΠΕΡΉΛΙΚΕΣ…3) ΕΠΙΚΡΑΤΕΊ ΝΑΥΤΙΑ ,ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ (Υπερελαφρά οχήματα κλυδωνιζονται σαν καρυδότσουφλα ,πιθανός κίνδυνος ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ. 4)ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΆ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΑΚΒΟΥΑΓΙΑΖ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΡΘΙΟ…ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ.. 5)ΜΕΙΏΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ (ΑΠΟ ΤΙΘΟΡΕΑ) ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟΝ ΜΩΛΟ. .ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ(29-11-2019 1520 ΑΘΗΝΑ – ΤΙΘΟΡΕΑ 19.21-11.45!!! .ΕΠΙΟΙΚΩΣ ΜΑΣ ΕΜΠΕΖΕΤΑΙ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή