Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Άλλο ένα κάκιστο αποτέλεσμα


Άλλο ένα κάκιστο αποτέλεσμα,που για άλλη μια φορά συνοδεύτηκε με κάκιστη εμφάνιση για τον Διαγόρα που ηττήθηκε χθες εντός έδρας με 0-1 στο 90ο λεπτό από τον ψυχομένο Αετό Λιδορικίου,....
που του δίνουμε συγχαρητήρια για την νίκη του. 
 Ένα αποτέλεσμα που βύθισε ακόμα περισσότερο βαθμολογικά την ομάδα μας.Εικονα που πραγματικά μας λυπεί,μας προβληματίζει,μας εκνευρίζει και που προς το παρόν δεν διαφαίνεται να υπάρχει άλλος τρόπος για να αλλάξει.Μονόδρομος όπως έχουν έρθει τα πράγματα δείχνει μόνο η καλή πορεία στο κύπελλο πλέον,που βρίσκει την ομάδα μας να είναι στα προημιτελικά.

Εμείς σαν συμβούλιο,αλλά και σαν ποδοσφαιρικό τμήμα οφείλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο μας για αυτήν την κατάσταση που έχουμε περιέλθει.Εναν κόσμο που έχει συνηθίσει να βλέπει τον Διαγόρα να μεγαλουργεί.Είναι στο χέρι μας να συμμαζεψουμε ότι συμμαζεύεται,ώστε να μην πάει στράφι η χρονιά.Μια χρονιά που ξεκίνησε με άλλες περγαμηνές και εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Από τα μόνα θετικά του χθεσινού αγώνα,η πολύ καλή εμφάνιση του μικρού Νίκου Φούρλα που για όσο αγωνίστηκε έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ)

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗΣ
ΜΑΜΑΛΗΣ(🔃46' ΧΡΥΣΑΦΟΠΟΥΛΟΣ) 
ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ(🔃46' ΚΥΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ) 
ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ι.
ΣΙΩΤΗΣ©️
ΤΣΙΤΟΥΡΗΣ
ΜΟΥΤΣΙΑΝΑΣ(🔃80' ΠΛΑΤΗΣ) 
ΦΟΥΡΛΑΣ Ν.(🔃 60' ΤΣΟΤΖΩΡΑΣ) 
ΝΑΣΤΟΣ
ΚΟΠΑΝΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου