Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Στη Γραβιά δεν βλέπουν όλοι τηλεόραση

Εδώ και κάποιες μέρες στη Γραβιά, όσοι δεν διαθέτουν δορυφορικό πιάτο δεν «πιάνουν» τηλεόραση.....
Και πρόκειται κυρίως για ηλικιωμένα, μοναχικά άτομα ή φτωχά νοικοκυριά που μοναδική τους ψυχαγωγία είναι η τηλεόραση. Ιδίως ετούτη την περίοδο που είναι χειμώνας και προβάλλονται εορταστικά προγράμματα λόγω Χριστουγέννων.  
Κι αν δεν διορθώθηκε το πρόβλημα μέχρι τώρα, μάλλον θα συνεχιστεί λόγω εορτών και αργιών. 
Αναλογιζόμαστε πόσο βάση είχαν τα λόγια και οι τυμπανοκρουσίες της προηγούμενης περιφερειακής αρχής που «εξασφάλισε», λέει, την τηλεοπτική κάλυψη όλης της Στερεάς, ακόμη και στα δυσπρόσιτα και ορεινά. Φαντάσου, δηλαδή τι θα γινόταν αν δεν την …είχε εξασφαλίσει!!! 
Καλά τα περιφερειαρχηλίκια, τα δημαρχιλήκια και τα άλλα παραγοντιλήκια, αλλά δημιουργούν και υποχρεώσεις. Απαιτείται τουλάχιστον ένας στοιχειώδης σεβασμός και άμεση ενασχόληση των υπευθύνων για τα απλά και τα αυτονόητα.  

Γκρινιάρης που περιμένει αποτέλεσμα

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά σε όλους!
    Συμφωνώ και επαυξάνω με τα παραπάνω.
    Απλά θέλω να προσθέσω ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Σουβάλα εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον.
    Και αν σε κάποιους φαίνεται αδιανόητο, δεν έχουν όλοι την οικονομική δυνατότητα να ξοδέψουν από 100 ευρώ και πάνω για δορυφορικό πιάτο.
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η περιοχή παρουσίαζε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ψηφοθηρικής πλευράς και οι ψηφοφόροι δεν ήταν δεδομένοι.....τότε μάλλον δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα και θα μας υπολόγιζαν πιο πολύ. Για όσους έχουν την δυνατότητα, μπορούν να παρακολουθούν κάποια προγράμματα μέσω ίντερνετ. Χρόνια πολλά σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή