Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Καμία αναμονή, καμία ανοχή στο προμελετημένο έγκλημα κατά της Κοινωνικής Ασφάλισης!


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ, 30 11 2019, 10.30 π.μ. ΠΛ. ΠΑΡΚΟΥ !

Είναι γεγονός ότι η, μέχρι τώρα, αποφασιστική πάλη των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων, και ο κοινός αγώνας με το ταξικό κίνημα....
, έχει φέρει δυσκολίες, εμπόδια και καθυστέρηση στην επιχειρούμενη από τις κυβερνήσεις, τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την Ε.Ε., ισοπέδωση της δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης. 
Ο οργανωμένος μαζικός αγώνας και η συμμαχία των εργαζομένων, των αγροτών, των ελευθεροεπαγγελματιών επιστημόνων, των επαγγελματοβιοτεχνών - αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας, των γυναικών, όλου του εργαζόμενου λαού, ΜΠΟΡΕΙ να ακυρώσει τα σχέδια ολοκληρωτικής παράδοσης της Κοινωνικής Ασφάλισης στα νύχια των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών! 
Αλλιώς : α) για τους πολλούς, σίγουρο θα είναι ένα επίδομα ελεημοσύνης -αντί σύνταξης- και β) οι υπόλοιποι, όσοι θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν στα επαγγελματικά ταμεία, στις τράπεζες, στην ιδιωτική ασφάλιση, θα γνωρίζουν μεν τι πληρώνουν, αλλά όχι αν θα πάρουν σύνταξη και πόσα, όταν και αν φτάσουν κάποτε στα βαθιά γεράματα.    
Αυτά δείχνει η διεθνής εμπειρία για τους εργαζομένους, ενώ για τους κεφαλαιοκράτες δείχνει «κέρδη πολλά, σίγουρα λεφτά και εισόδημα μεγάλο» γι’ αυτούς, μέχρι «τρίτης γενεάς». 
Ως Παράρτημα Λαμίας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ διεκδικούμε ενιαία, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν κοινωνική ασφάλιση για όλους, σύμφωνα με τις ανάγκες μας και τις σημερινές δυνατότητες της επιστήμης, της τεχνολογίας, του κοινωνικού πλούτου που παράγει ο εργαζόμενος λαός. 
Καλούμε τα μέλη μας, τους συγγενείς και απογόνους αγωνιστών, τους φίλους της ΕΑΜικής Αντίστασης και του ΔΣΕ να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο  των συνταξιούχων και των εργαζομένων που θα γίνει το Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019, στη Λαμία, ώρα 10:30 το πρωί, στην Πλ. Πάρκου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου