Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Φωτογραφική Ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας: Μαθήματα φωτογραφίας


ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ
Άρχισαν οι εγγραφές για τα σεμινάρια φωτογραφίας στη Φωτογραφική Ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας!
Δηλώστε συμμετοχή!.....

Μετά την επιτυχία της έκθεσης φωτογραφίας που έγινε στις 20-24 Αυγούστου από την Φωτογραφική Ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας, όπου όλοι θαυμάσαμε τις δημιουργίες που οι «ζωγράφοι του φακού» με την καθοδήγηση του καθηγητή φωτογραφίας Ηλία Μασσάρου αποτύπωσαν στο χαρτί, έφτασε η ώρα για την έναρξη των μαθημάτων της χειμερινής περιόδου 2019-2020!
Θα λειτουργήσουν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: στο τηλ. 6944745832 και στο email: iliasfotostudio.f8@gmail.com (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).
ΥΣ: Επισυνάπτεται βιογραφικό του Ηλία Μασσάρου
Για το ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας
Η πρόεδρος 
Βαγγελιώ Μπεμπή
Η γραμματέας
Ειρήνη Παπανδρέου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΣΣΑΡΟΥ
 Γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε σπουδές φωτογραφίας στο τμήμα    Φωτογραφίας Ι.E.D σε Μιλάνο και Ρώμη. Ειδικεύτηκε στη διαφημιστική φωτογραφία και ειδικότερα στην φωτογραφία κοσμημάτων. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως βοηθός σε φωτογραφικό στούντιο στην Ρώμη. Επιστρέφει στην Αθήνα και οργανώνει στούντιο διαφημιστικής Φωτογραφίας στο κέντρο της πόλης. Συνεργάζεται με πολλά διαφημιστικά και δημιουργικά γραφεία. Φωτογραφίζει για    καταλόγους και καταχωρήσεις προϊόντων σε περιοδικά,(colt, Nitro,βημαγκαζίνο, εγώ, οικία και διακόσμηση,novi 24 carati).
Διδάσκει φωτογραφία,(ιστορία φωτογραφίας και still life),στην σχολή κινηματογράφου του Λ.Σταυράκου από το 1992 έως και  το 1998.Την περίοδο 1999-2002 αναλαμβάνει καθήκοντα Senior photographer στην BIZART Α.Ε,με δίκτυο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από το 2003 έως και το 2005 συνεργάζεται  ως αποκλειστικός φωτογράφος στην διαφημιστική εταιρία  PLASMA.
Από το 2005 διαμένει μόνιμα στο Γαλαξίδι. Από το 2011 μέχρι σήμερα διδάσκει φωτογραφία σε μορφή σεμιναρίων στην Κινηματογραφική Λέσχη Ιτέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου