Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Βράβευσαν στη Γραβιά μαθήτριες που πρώτευσαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης»


Ο Αθλητικός Όμιλος Γραβιάς «Οδυσσέας Ανδρούτσος», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών «Το Χάνι της Γραβιάς» κι η Κοινότητα Γραβιάς την 27η Οκτωβρίου....
βράβευσαν την Ράπτη Κωνσταντίνα και την Αμπντουλλάι Μαρίνα, μαθήτριες του Γυμνασίου Γραβιάς οι οποίες πρώτευσαν (1ο και 3ο βραβείο αριστείας αντίστοιχα) στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής «Αριστοτέλης» που διεξήχθη τον Απρίλιο του 2019 από το Τμήμα Φυσικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την εν λόγω εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Φωκίδας κ. Μπούγας Ιωάννης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Δούρος Χρήστος, η δημοτική σύμβουλος κα. Ανδρεοπούλου Μαίρη ο πρόεδρος της κοινότητας Γραβιάς κ. Αβράμπος Θεόδωρος, ο διευθυντής του Γυμνασίου Γραβιάς κ. Καραπιπέρης Κωνσταντίνος, μαθητές, γονείς κι εκπρόσωποι των συλλόγων.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μανανάς Ιωάννης ως εκπρόσωπος των διοργανωτών και στη συνέχεια πήραν το λόγο ο κ. Μπούγας Ι. κι ο κ. Δούρος Χρ. οι οποίοι και βράβευσαν τις τιμώμενες μαθήτριες.
Η βραδιά έκλεισε με προσφορά χειροποίητων παραδοσιακών εδεσμάτων που ετοίμασαν οι γυναίκες των συλλόγων.









  

  
  
  
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου