Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ - «Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν την αλήθεια»


Η Δημοτική Αρχή δεν συμμετέχει στο «παιχνίδι» των εντυπώσεων

Η επιστολή του Δημάρχου Δελφών προς τους δημότες του Δήμου μας εκδόθηκε αποκλειστικά και μόνο για να γνωστοποιήσει, βάσει των επίσημων στοιχείων που χορήγησαν οι υπηρεσίες του Δήμου, την Οικονομική κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή.....
 Το αφήγημα που μας προσάπτεται ότι επιχειρούμε να δημιουργήσουμε, περί της «καμένης γης», αποτελεί ερμηνεία της παράταξης του κ. Παναγιωτόπουλου, κι σε καμία περίπτωση πρόθεση του συντάκτη της επιστολής, ο οποίος ως όφειλε ενημέρωσε με τον πλέον επίσημο και αδιαμφισβήτητο τρόπο του τι παρέλαβε από την πρώην δημοτική αρχή.

Οι στιγμές που περνά ο Δήμος Δελφών είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες. Το τελευταίο που επιθυμούν οι δημότες μας είναι να βλέπουν τις δημοτικές παρατάξεις (που ζήτησαν την ψήφο τους για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους) να αντιμάχονται μέσω ανακοινώσεων, τακτική στην οποία η Δημοτική Αρχή αρνείται να συμμετέχει.

Προς εμπέδωση της φιλοσοφίας που διέπει τη νέα διοίκηση του Δήμου Δελφών, επαναλαμβάνουμε την κατάληξή της επιστολής του Δημάρχου κ. Παναγιώτη Ταγκαλή: «Αποτελεί συνειδητή μου πολιτική απόφαση να πορεύομαι στην αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων με «όπλο» την αλήθεια, θέλοντας να είμαι χρήσιμος με πράξεις για τον τόπο μου και όχι αρεστός για τα λόγια μου. Ως τέτοιος εκλέχθηκα, ως τέτοιος θα συνεχίζω να πορεύομαι».

Όποιος επιθυμεί να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, αυτή την τόσο σημαντική στιγμή για το Δήμο μας, εκδίδοντας ανακοινώσεις εντυπώσεων με κατά φαντασία προθέσεις άλλων, είναι δικαίωμά του να το πράξει, όμως δεν θα μας βρει «συμπαραστάτες-συνεχιστές». Οι πολίτες μας επέλεξαν για να λύσουμε τα προβλήματα του τόπου, καθώς και για να του προσδώσουμε την προοπτική που του αξίζει, κι αυτό αποτελεί το μόνο μέλημά μας. Καλούμε το ίδιο να πράξουν και όλοι όσοι συμμερίζονται το συγκεκριμένο σκοπό.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Αρχή φόρμας
Τέλος φόρμας


1 σχόλιο: