Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Και όμως έκλεισαν λακκούβες ΄΄αναψυχής΄΄ στην Πολύδροσο του Δήμου Δελφών


Οι συγκεκριμένες λακκούβες στον δρόμο προς τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Πολύδροσο, παρέμειναν έτσι όπως τις άφησαν μετά από επισκευή του δικτύου ύδρευσης εδώ και 4,5 χρόνια......

Όσο και αν φαίνεται παράξενο οι λακκούβες αυτές ήταν αρκετά χρήσιμες. Οι Σουβαλιώτες που περνούσαν, πίστευαν δεν πίστευαν, έκοβαν ταχύτητα και έκαναν δυο φορές την ημέρα το σταυρό τους στον Άγιο Κωνσταντίνο (μεγάλη η χάρι του).
Ήθελαν δεν ήθελαν μια φορά το χρόνο επισκεπτόντουσαν το συνεργείο αυτοκινήτων για αλλαγή των αμορτισέρ και επί τη ευκαιρία έκαναν και έναν γενικό έλεγχο στο αυτοκίνητό τους.
Πέρα όμως από τους Σουβαλιώτες οι λακκούβες του ΄΄Αγίου Κωνσταντίνου΄΄ όπως τις έλεγαν, έγιναν γνωστές και πέρα από την Σουβάλα μας.

Δείτε εικόνες που μας έστειλαν φίλοι του 







Κάθε φορά που έβρεχε την επομένη με τον ήλιο οι λακκούβες μεταβαλλόντουσαν σε λακκούβες αναψυχής.
Το πρωί τις επισκεπτόντουσαν για μπάνιο και το απόγευμα για ψάρεμα.
Κάποιος δε περαστικός μας είπε ότι ένα απόγευμα προς το βραδάκι είδε και καρχαρία τον οποίο φωτογράφισε.
Όλα αυτά αλλά και άλλα πιο ισχυρά επιχειρήματα είχαν πείσει την προηγούμενη δημοτική αρχή να μην κλείσουν όχι μόνο τις ΄΄Άγιες΄΄ λακκούβες αλλά καμία λακκούβα στο χωριό.
Δυστυχώς η νέα δημοτική αρχή του Δήμου Δελφών, με πρωτεργάτες, τον Αντιδήμαρχο της Δ/νσης Περιβάλλοντος κ. Αγαπητό, τον Αντιδήμαρχο κ. Κούσουλα και την Πρόεδρο κα. ΤοπάληΒέλλιου, δεν σεβάστηκαν τίποτα από τα παραπάνω και προέβησαν σε αυτή την επαίσχυντη πράξη ….βανδαλισμού.
«αδώς ργεοι» 

....και ένα σχεδόν σχετικό βίντεο.....
Οι λακκούβες πρίν



....και μετά










2 σχόλια:

  1. Η κακία θα σας μείνει. Είδατε που βρέθηκε το τσιμέντο των πρώην, το είχαν φυλάξει σε καταψύκτη να το παραδώσουν στους επόμενους. Αυτό σημαίνει συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αντιδήμαρχος είναι δραστήριος και το απέδειξε με το καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή