ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη Τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Δελφών στην ΔΕ Παρνασσού

Μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου Κούσουλα Βαγγέλη και της προέδρου Έφη Τοπάλη σήμερα στην Πολύδροσο βρέθηκαν ο προϊστάμενος τής τεχνικής υπηρεσίας Παναγιώτης Κακανάς και Γιάννης Βαρβάτος....
και συζήτησαν θέματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Παρνασσού. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το δρόμο προς το χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όπου και έγιναν οι κατάλληλες καταγραφές, για το κομμάτι Φτερόλακας - Κελλαριών.
Μετά επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο και το γήπεδο Πολυδρόσου για καταγραφές προβλημάτων και επίβλεψη αθλητικών εγκαταστάσεων.1 σχόλιο:

  1. ΗΛΘΟΝ , ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ...?18 Σεπτεμβρίου 2019 - 6:48 μ.μ.

    Εύχομαι να μην είναι για μια φορά ακόμα ..."ήλθον , είδον και απήλθον ".....αλλά να γίνει " «Veni, vidi, vici» (Ήλθον, είδον , ενίκησα) όπως ανέκραξε και ο μακαρίτης Ιούλιος Καίσαρ.

    Συντοπίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.