Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη Τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Δελφών στην ΔΕ Παρνασσού

Μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου Κούσουλα Βαγγέλη και της προέδρου Έφη Τοπάλη σήμερα στην Πολύδροσο βρέθηκαν ο προϊστάμενος τής τεχνικής υπηρεσίας Παναγιώτης Κακανάς και Γιάννης Βαρβάτος....
και συζήτησαν θέματα που αφορούν την Δημοτική Ενότητα Παρνασσού. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το δρόμο προς το χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού όπου και έγιναν οι κατάλληλες καταγραφές, για το κομμάτι Φτερόλακας - Κελλαριών.
Μετά επισκέφτηκαν το δημοτικό σχολείο και το γήπεδο Πολυδρόσου για καταγραφές προβλημάτων και επίβλεψη αθλητικών εγκαταστάσεων.1 σχόλιο:

  1. ΗΛΘΟΝ , ΕΙΔΟΝ ΚΑΙ...?18 Σεπτεμβρίου 2019 - 6:48 μ.μ.

    Εύχομαι να μην είναι για μια φορά ακόμα ..."ήλθον , είδον και απήλθον ".....αλλά να γίνει " «Veni, vidi, vici» (Ήλθον, είδον , ενίκησα) όπως ανέκραξε και ο μακαρίτης Ιούλιος Καίσαρ.

    Συντοπίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.