Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ, ΚΟΡΥΦΗ ΛΙΑΚΟΥΡΑ 2456m, ΤΟΥΜΠΟΡΑΧΗ 2431m - ΒΙΝΤΕΟ


Η κορυφή Λιάκουρα (2456μ) είναι η υψηλότερη του Παρνασσού. Απέναντι της προς τις εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού είναι η κορυφή Τουμποράχη (2431μ). Απο την κορυφή Διακρίνεται η Κάτω Τιθορέα και η Τιθορέα.....

Από το χιονοδρομικό κέντρο Κελάρια μέχρι το χιονοδρομικό κέντρο Φτερόλακα ο δρόμος είναι ασφαλτοστρωμένος. Απο τη Φτερόλακα μέχρι το διάσελο των κορυφών Λιάκουρα, Τουμποράχη υπάρχει χωματόδρομος, βατός με όχημα 4x4 ή και συμβατικό αν δεν έχει βρέξει με δυσκολία βέβαια. Απο το διάσελο στην κορυφή Λιάκουρα υπάρχει μονοπάτι σηματοδοτημένο, ενώ για την Τουμποράχη μονοπάτι στην αρχή αλλά κατα την ανάβαση δεν υπάρχει σηματοδότηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.