Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Στην βρύση της Χορευταριάς..Στην Αμφίκλεια


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν η 5η Κιθαριστική Ακαδημία και το 4ο Φεστιβάλ Εγχόρδων Παρνασσού σήμερα 21.07.2019 στην Αμφίκλεια. ....

Η αυλαία έπεσε με μια ενδιαφέρουσα συναυλία - σύμπραξη, στην καρδιά του χαρακτηρισμένου με Π.Δ. ως παραδοσιακού οικισμού της κωμόπολης, στην ξακουστή βρύση της Χορευταριάς. 
Αξιέπαινοι οι εμπνευστές και κορυφαίοι οι συντελεστές στην υλοποίηση της εκδήλωσης, μιας εκδήλωσης ξεχωριστής η οποία ξέφευγε από κάποια στερεότυπα, φέρνοντας σε επαφή ένα ευρύτερο κοινό με διαφορετικά και ενδιαφέροντα ακούσματα και όλα αυτά σε ένα όμορφο χώρο φορτισμένο ιστορικά.. 
Μια εξαιρετική μουσική βραδιά, την οποία χάρηκαν κοινό και καλλιτέχνες και στην οποία ανταποκρίθηκαν μέχρι και οι γείτονες, με εξαιρετικά κεράσματα. Να ευχηθούμε (και να πράξουμε) για μια καλή συνέχεια. 
Δ.Ι.Καλπύρης
Ενδεικτικά πλάνα:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.