Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Έχουμε και λέμε!



Χωρίς σχολιασμό για να μην μας θεωρήσουν εμπαθείς με το καλημέρα.
Κυβερνητικό σχήμα, το μεγαλύτερο από το 1974 που αποκαταστάθηκε η δημοκρατία στη χώρα. 51 υπουργοί και υφυπουργοί. ....
Φαντάζομαι ότι ο ΣΚΑΙ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα μετρήσουν τους μετακλητούς.
-Ιωάννης Βρούτσης, υπουργός Εργασίας. Έκοψε 11 φορές τις συντάξεις, μείωσε τον κατώτατο μισθό και έφερε τον υποκατώτατο. Ζητούσε επίμονα από το ΔΝΤ, την περίοδο της αντιπολιτευτικής του θητείας, να κοπουν εκ νέου οι συντάξεις.
- Νότης Μηταράκης, υφυπουργός Εργασίας. Ο άνθρωπος του Αντώνη Σαμαρά για όλες τις δουλειές. καταδικάστηκε για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας, είχε ανασφάλιστο υπάλληλο.
- Δημήτρης Κράνης, υφυπουργός Δικαιοσύνης. Συνταξιοδοτήθηκε στις 30 Ιουνίου από το δικαστικό σώμα, όπου κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Βρήκε αμέσως δουλειά στην πολιτική, αν και η Βασιλική Θάνου, σύμφωνα με ΣΚΑΙ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΔΩΝΙ, ΝΔ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ κλπ, δεν έπρεπε να πάει στον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
- Λίνα Μενδώνη, υπουργός Πολιτισμού. Από την παλιότερη θέση της ως γενική γραμματέας του υπουργείου πρωτοστάτησε για να ξεχαρβαλωθούν οι νόμοι προστασίας των αρχαιοτήτων στη χώρα για να πάρουν δουλειές οι επιχειρηματίες. Η υπόθεση του Ελληνικού στο προσκήνιο.
- Αντώνης Διαματάρης, υφυπουργός απόδημου Ελληνισμού. Εκδότης του Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης, σκληρός δεξιός και πρωτοστάτης του μακεδονικού αγώνα.
- Γρηγόρης Δημητριάδης, διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού. Γιός της Κατερίνας Μητσοτάκη, αδελφής του Κυριάκου.
- Άκης Σκέρτσος, υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό. Μέχρι τώρα γενικός διευθυντής του ΣΕΒ.
- Για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Μάκη Βορίδη, υπουργοί Οικονομίας και Αγροτικής Ανάπτυξης αντίστοιχα, τα πάντα είναι γνωστά. Η ανάπτυξη έρχεται με ρυθμούς Κίνας.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΛΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ
    Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΒΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ"

    Ωραία ξεκινήσε το κόμμα-στέγη του κάθε λαμόγιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μεταναστευτική πολιτική είναι για τον ΟΗΕ θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά τι ξέρουν αυτοί; Ο δεύτερη φορά Μητσοτάκης διέκρινε ότι είναι θέμα καταστολής και την πέρασε με υφυπουργείο στο Δημόσιας Τάξης....😈

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγο καθυστερημένα, αλλά για όσους περίμεναν να αυξηθεί η αξιοπιστία της χώρας με τον Κούλη, θύματα της ανελέητης προπαγάνδας των ΜΜΕ:
    "Η Libération τον αποκαλεί “petit Koulis”. Η die Zeit έναν μη χαρισματικό γόνο. Στη Νορβηγία γράφουν πως κάναμε κυβέρνηση αυτούς που μας χρεωκόπησαν. Οι New York Times αναρωτιούνται πώς έπεσε ο Τσίπρας που έσωσε την Ελλάδα.
    Πολιτικη εκτιμηση του Δανεζικου τυπου:
    «Οι φτωχοι Ελληνες ξαναδινουν την εξουσια στους παλιους, σ αυτους που δημιουργησαν την κριση του χρεους»
    Η πιο συντηρητικη επισης εφημεριδα της Δανιας ειχε τιτλο: «τρεις οικογενειες εχουν εναλλαξ βυθισει τη χωρα στην αθλιοτητα. Πως γινεται οι Ελληνες να ξαναψηφιζουν εναν απο αυτες?»
    Απορει ολος ο πλανητης με μας.
    Ο δικος τους “ Economist” τους φτύνει στα μούτρα κυριολεκτικα στο τουιτερ για τη δυναστεια Μητσοτακη και το παλαιο κατεστημενο που εκπροσωπει που κατεστρεψε τη χωρα.
    Οι «μενουμευρωπαιοι μας» πανηγυρίζουν που επεσε επιτελους το μορφωμα, το καθεστώς, ο αμορφωτος σφετεριστης σταλινομαδούρος που μας ντροπιαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή