Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΕΟΥΣΑΣ

Μία υπέροχη βραδιά απήλαυσαν Σουβαλιώτες και κάτοικοι των γύρω χωριών, το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιουλίου, στις πηγές της Αγίας Ελεούσας . .....
Η βραδιά περιλάμβανε ελληνικά τραγούδια, κάτω από το φεγγάρι,
τραγουδισμένα από την μεσόφωνο της Λυρικής σκηνής Μαρίας Ταραλά, τον Μουσικό Όμιλο Στυλίδας, υπό την διεύθυνση του Δημήτρη Κοντογιάννη. Συμμετείχε ο Κώστας Νέλλας με την ορχήστρα του
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων ΄΄ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019΄΄ της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου και των συλλόγων του χωριού υπό την αιγίδα του Δήμου Δελφών.

Δήμητρα Μουλαρά - Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου
"Καλησπέρα σας. 
Σας καλωσορίζουμε στη μουσική βραδιά όπου διοργανώνει για 4η χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών Πολυδρόσου 'Η Εστία'. Έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας απόψε την αγαπημένη φίλη του συλλόγου μας κυρία Μαρία Ταραλά, μεσόφωνο της Λυρικής Σκηνής.
Μαζί της είναι η χορωδία του Μουσικού Ομίλου Στυλίδας υπό τη διεύθυνση του κυρίου Δημήτρη Κοντογιάννη κι ο μουσικός κύριος Κώστας Νέλλας. 
Ο όμορφος αρχαιολογικός χώρος της Αγίας Ελεούσας, εκτός από το ιστορικό της ενδιαφέρον, για εμάς τους Σουβαλιώτες είναι ένας χώρος γεμάτος όμορφες αναμνήσεις.
Για πολλά χρόνια ήταν το μέρος όπου γινόντουσαν οι σχολικές εκδρομές, σε εποχές όπου δε φοβόμασταν τα βατραχάκια και τους ήχους της φύσης, παρά μόνο το παγωμένο νερό της πηγής. 
Όλοι μας έχουμε κάνει διαγωνισμό για το ποιος θα κρατήσει περισσότερα δευτερόλεπτα το χέρι του μέσα στο νερό! 
Με οδηγό λοιπόν αυτές τις αναμνήσεις ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια τη πρώτη μουσική βραδιά εδώ, κάτω από το καλοκαιρινό φεγγάρι της Σουβάλας μας.
Συνεχίζουμε γιατί είναι κάτι που μάς αρέσει, γιατί ξέρουμε πως αρέσει και σε εσάς και γιατί έχουμε την αγάπη και τη στήριξη των συγχωριανών μας. 
Σε όλες μας τις δραστηριότητες έχουμε πάντα στο πλευρό μας τον Δήμο Δελφών τον οποίο κι ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση, να τραγουδήσετε, να περάσετε καλά και σας περιμένουμε και στις επόμενες εκδηλώσεις τους συλλόγου μας:
α)25 Ιουλίου θεατρική παράσταση στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου
και β) 10 Αυγούστου παράσταση Καραγκιόζη στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

Καλή διασκέδαση"













































 














































1 σχόλιο: