Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ευχαριστήρια Επιστολή της Έφης Τοπάλη – Βέλλιου για την εκλογή της ως Προέδρου της Κοινότητας Πολυδρόσου.


Αγαπητές Συγχωριανές μου & αγαπητοί συγχωριανοί μου, Σουβαλιώτισσες & Σουβαλιώτες,....

        Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλες & όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής 26 Μαϊου και με εκλέξατε  ως νέα Πρόεδρο στην Τοπική μας Κοινότητα.
       Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω και δημοσίως τους συνυποψήφιους μου, του Συνδυασμού μας, για τον καλό και τίμιο προεκλογικό αγώνα που δώσαμε.
Να συγχαρώ τους εκλεγέντες και να τους διαβεβαιώσω ότι, ανεξάρτητα της θέσεώς μου ως Προέδρου στο Κοινοτικό μας Συμβούλιο, θα είμαι μία εξ όλων τους και εκείνοι θα είναι για εμένα όχι απλοί συνεργάτες, κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, αλλά ισότιμα μέλη του και επιδίωξή μου θα είναι οι αποφάσεις μας να είναι πάντα συλλογικές & κατά το δυνατόν ομόφωνες.
      Επίσης ας μου επιτραπεί να εκφράσω δημοσίως ιδιαίτερες ευχαριστίες στην οικογένειά μου και τους συγγενείς μου (με τη στενή & την ευρεία έννοια) για τη στήριξη τους και την ηθική τους συμπαράσταση.
      Τέλος με την ευκαιρία αυτών των ευχαριστιών θα ήθελα να συγχαρώ και τους δύο συγχωριανούς μας και καλούς φίλους μου Θανάση Αδαμάκο & Βαγγέλη Κούσουλα για την εκλογή τους ως Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δελφών. Στη συνεργασία & τη βοήθεια των οποίων προσβλέπω προκειμένου από κοινού να αντιμετωπίζουμε , να προωθούμε και να επιλύουμε ζητήματα & προβλήματα του χωριού μας.
    Συγχωριανές μου & συγχωριανοί μου,
       Αισθάνομαι βαρύ αυτό το χρέος που επωμίζομαι όχι μόνο γιατί οι προκλήσεις της εποχής μας και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουμε στο χωριό μας είναι αναντίρρητα πολλά και απαιτούν λύσεις, αλλά και γιατί καλούμαι, ως μια νέα γυναίκα εγώ, να υπηρετήσω το χωριό μου και τους συγχωριανούς μου από τη θέση της Προέδρου, μια θέση που από την ίδρυση της Κοινότητάς μας και μέχρι σήμερα τίμησαν & υπηρέτησαν επάξια αξιόλογοι άνδρες συγχωριανοί μας.
      Με τη βεβαιότητα ότι όλες και όλοι σας θα σταθείτε δίπλα μας και θα στηρίξετε το νέο μας Κοινοτικό Συμβούλιο θέλω να σας υποσχεθώ ότι,  από την πλευρά μου, θα κάνω το πάν ώστε να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνη σας και να ανταποκριθώ επάξια στο υψηλό αυτό καθήκον που εσείς μου αναθέσατε.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλες & όλους σας.

Έφη Τοπάλη - Βέλλιου
Νεοεκλεγείσα Πρόεδρος
Κοινότητας Πολυδρόσου

1 σχόλιο:


  1. Το κλειδί της επιτυχίας Έφη και μπράβο που το αναφέρεις.Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή