Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Παρουσίαση του βιβλίου «Το Βαλς της Παγωμένης Καρδιάς», της συγγραφέως κ. Φωτεινής ΑΓΓΕΛΗ.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Χρισσού, ένας σύλλογος με παράδοση ετών που βασικό του μέλημα μεταξύ άλλων είναι και η πολιτιστική και πνευματική αναβάθμιση του τόπου μας, ....
προσκαλεί όλους τους συνδημότες στην φιλόξενη αίθουσα του Πολιτιστικού του Συλλόγου το Σάββατο 8 Ιουνίου και ώρα 19:00, στην παρουσίαση του βιβλίου  «Το Βαλς της Παγωμένης Καρδιάς», της συγγραφέως κ. Φωτεινής ΑΓΓΕΛΗ.
Η συγγραφέας η οποία θα μας τιμήσει με την παρουσία της παρουσιάζοντας η ίδια το βιβλίο της θα περιγράψει, διαβάζοντας αποσπάσματα, μία ιστορία που έχει να κάνει με γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή, με σαφείς αναφορές στο Χρισσό Φωκίδας αλλά ιδιαίτερα στους κατοίκους του μαρτυρικού Δίστομου, στους γενναίους αγωνιστές, στους ζωντανούς και στους πεσόντες για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Η θλιβερή επέτειος της σφαγής του Διστόμου στις 10 Ιουνίου 1944, κάνει το βιβλίο αυτό πιο επίκαιρο από ποτέ, θυμίζοντας σε όλους μας ότι ακόμα και στην μαυρίλα και την ερημιά ενός καταστροφικού πολέμου, πάντα θα υπάρχει η αναζωογονητική δύναμη της αγάπης και της ελπίδας για ένα καλύτερο κόσμο.
Σας περιμένουμε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου