Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 2 Ιουνίου 2019

Δήλωση του Παναγιώτη Ταγκαλή

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,
σήμερα είναι η ημέρα της Δημοκρατίας, είναι η ημέρα η δική σας.
Σήμερα μας δώσατε μια ξεκάθαρη εντολή ....
να διοικήσουμε τον Δήμο, επισφραγίζοντας το μεγάλο ποσοστό του 47,49% της α΄ Κυριακής των Δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 δινοντας μας ποσοστό κοντά στο 60%. Σήμερα μας εμπιστευτήκατε τη διοίκηση του Δήμου Δελφών για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Στόχος μας είναι να διοικήσουμε τον Δήμο μας με ισότητα, ήθος, λογική και διαφάνεια. Στόχος μας είναι η συνέχεια, κρατώντας όλα τα καλά και να πορευτούμε ακόμα υψηλότερα, ταχύτερα, περισσότερο αναπτυξιακά σύμφωνα με τον δικό μας σχεδιασμό και το δικό μας όραμα. Εκεί που αξίζει να ευρίσκεται ο παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας Δ. Δελφών.
Στον αγώνα μας αυτόν, τον σημαντικότερο ρόλο θα διαδραματίσει η ενότητα, η “ομάδα”, στην οποία θέση έχουν όλοι όσοι έχουν κοινό όραμα, κοινούς στόχους, διάθεση για συνεργασία, από όπου και αν προέρχονται, δίχως αποκλεισμούς. Στον αγώνα αυτόν σας θέλουμε όλους κοντά μας και ειδικά τους νέους.
Συγχαρητήρια σε όλους του εκλεγέντες συμβούλους, σε όλους τους υποψηφίους που προσέφεραν περισσότερο ή λιγότερο στον κοινό αγώνα.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου, που άοκνα και ανιδιοτελώς εργάστηκαν στην “πίσω γραμμή” και μας υποστήριξαν σε όλη την προεκλογική περίοδο.
Να γνωρίζετε ότι θα είμαι Δήμαρχος όλων των Πολιτών.
Την Κυριακή ο Δήμος Δελφών αλλάζει σελίδα.
“Επιλέγουμε Ευθύνη”
Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε!

1 σχόλιο:

  1. Τώρα έχουμε δήμαρχο που μας υποσχέθηκε έργα, του δώσαμε μεγάλο ποσοστό, έχουμε δύο συμβούλους από το χωριό, επομένως δικαιολογίες για απραξία δεν υπάρχουν. Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή