Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Παρέμβασή Νικ. Μολιώτη για την πλακόστρωση στον κεντρικό δρόμο


ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Ι.  ΜΟΛΙΩΤΗΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών                              ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ
        στη Δ.Ε. Παρνασσού
E- mail: nikosmoliotis@yahoo.gr                                          Πολύδροσος, 20 Ιουνίου 2019                                                                                                 Αριθ. Πρωτ.:  12432
          Προς:
          ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ
          ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
          Σταλλού 6 – Άμφισσα 33100......
 
ΘΕΜΑ:  ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
 «Πλακόστρωση κεντρικής οδού από τρίγωνο Ρέββα
μέχρι παλαιό Ταχυδρομείο» (Αριθμός μελέτης 18/2010 – Ανάδοχος ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΤΕ)
 Σχετ.: η με αριθμό 8/32/3.9.2018 απόφαση Τ.Σ. Κοινότητας Πολυδρόσου
Κύριε Προϊστάμενε,
Έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα – πάνω από 10 μήνες – από τότε που το Τοπικό Συμβούλιο της Πολυδρόσου σας ζήτησε να φροντίσετε την αποκατάσταση των ζημιών που έχουν εμφανιστεί στην ανωτέρω οδό και διαπιστώνουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια.
Αποτέλεσμα της αδιαφορίας αυτής είναι η επέκταση των ζημιών και η καθημερινή επιδείνωση της κατάστασης. Είναι κρίμα ένα τέτοιο σημαντικό για την Κοινότητά μας έργο να αφεθεί στην τύχη του, να δημιουργείται άσχημη εικόνα για τον Δήμο μας και δικαίως να διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Πολυδρόσου.
Θεωρούμε ότι πρέπει να επέμβετε άμεσα χωρίς άλλη καθυστέρηση και παρακαλούμε για τις παρακάτω ενέργειές σας:
κλιμάκιο Μηχανικών της Υπηρεσίας σας να μεταβεί στον χώρο και να διαπιστώσει τις ζημιές βελτίωση των αρμολογημάτων με κατάλληλα υλικά αντικατάσταση των σπασμένων μαρμάρινων πλακών έλεγχο στους πυλώνες και τα φωτιστικά σώματα που δεν λειτουργούν.
Επειδή η δαπάνη για τα υλικά και την εργασία είναι μικρής κλίμακας, να προχωρήσετε στην απευθείας ανάθεση των εργασιών και όχι με τις χρονοβόρες διαδικασίες, ενόψει μάλιστα της θερινής σεζόν στην Κοινότητα.
 Συνημμένα η απόφαση του Τ.Σ.              

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΟΛΙΩΤΗΣ
 Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών

Κοινοποιείται:
1. κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο
     Δήμαρχο Δήμου Δελφών
2. κ. Μουλαρά Αργύρη
    Πρόεδρο Τ.Κ. Πολυδρόσου
3. κ. Ταγκαλή Παναγιώτη
     Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Δήμου Δελφών

2 σχόλια:

  1. Βρε βρε τι ακούμε.Να θυμίσουμε ότι το πολύπαθο έργο πλακόστρωσης (γιοφύρι της Άρτας),από την πρώτη ημέρα είχε κακοτεχνίες, γιατί το παραλάβατε κύριοι εκπρόσωποι ?θυμάστε ότι είχατε προβλήματα -πληρωμής-με τον εργολάβο?τότε όμως είμαστε αντάμα και έπρεπε να δείξουμε ότι ο Δήμος κάνει έργα-το μοναδικό-να θυμίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η άλλη παρέμβαση του ηλεκτροφωτισμού στη διασταύρωση από τις 10 Απριλίου με τις προεκλογικές εξαγγελίες τι γίνεται? Ωραίες οι κολώνες χωρίς φώτα να βγάλουν πάλι μερικές φωτογραφίες από κάτω οι πολιτευτές ,ημέρα όμως να φ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή