Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ: Οι παλαίμαχοι νίκησαν τους νέους


Φιλικό παιχνίδι έδωσαν χθες στο γήπεδο της Πολυδρόσου η ομάδα των νέων του Διαγόρα με την ομάδα των παλαίμαχων του Διαγόρα με σκορ 2-3.....

Στο πρώτο ημίχρονο οι νέοι του Διαγόρα άνοιξαν το σκορ με τον Θανάση Μουτσιανά και έκαναν το 1-0 στην συνέχεια οι παλαίμαχοι ισοφάρισαν με τον Γιάννη Κονταξή και έκαναν το 1-1,οι νέοι προηγήθηκαν ξανά με τον Τάσο Παπαϊωάννου και έκαναν το 2-1, οι παλαίμαχοι και πάλι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με τον Κώστα Πολύχρονο κάνοντας το 2-2 και εκεί που έδειχναν τα πράγματα ότι το σκορ θα είναι ισόπαλο οι παλαίμαχοι δεν είχα πει ακόμη την τελευταία τους λέξη και σκόραραν στο 90' με τον γνωστό άγνωστο Κώστα Πολύχρονο και έκαναν το 2-3 όπου ήταν και το τελικό σκορ. Σε αυτό το σημείο πρέπει να πούμε ότι μέτρησε η εμπειρία των παλαίμαχων........ !!!!!!!!!!!!!!!!
Για την ομάδα των παλαίμαχων αγωνίστηκαν:
 ο Γιώργος Βέλλιος (τερματοφύλακας), Θανάσης Πλατής, Χρήστος Βελέντζας, Θεόδωρος Αρβανίτης, Στάθης Καλλιμάνης, Νεκτάριος Τσιτούρης, Κώστας Πολύχρονος, Ηλίας Κυρίτσης, Ιωάννης Κονταξής, Θύμιος Μουτσιανάς, Λούκας Κότσιας, Τάκης Καραχρήστος, Νίκος Κυρίτσης, Άρης Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Βακράκης!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου