Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ:"ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ"


Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου Άμφισσας, έγινε η αναγκαία κίνηση, ώστε η μεγάλη προοδευτική πλειοψηφία του Νομού μας να πάρει την εκλογική πρωτοβουλία στα χέρια της.....

128  παλαιοί και νέοι πολίτες, από όλο το φάσμα του δημοκρατικού χώρου, αριστεροί, ριζοσπάστες, σοσιαλιστές, οικολόγοι, κομμουνιστές, φίλοι κεντροδεξιοί,  παρά την κούραση από την πολυετή κρίση, παρά τα λάθη και τις κυβερνητικές αδυναμίες, αποφασίζουν παίρνοντας πρωτοβουλίες να είναι ο Δημοκρατικός χώρος που θα επιβάλλει και Πρωθυπουργό και Κυβέρνηση στις 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.

 Οι πολίτες αυτού του νομού γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει Δεξιά μα περισσότερο, με ποιες προοπτικές θέλουμε  να ζήσουμε τα επόμενα χρόνια εμείς και τα παιδιά μας.
Φίλοι και φίλες,
Στις 7 Ιουλίου, κρίνεται το μέλλον της περιοχής και γενικότερα της χώρας.
Κρίνεται, αν θα προχωρήσουν τα 3 πανεπιστημιακά τμήματα στην Άμφισσα –Δελφοί (που καταψήφισαν στην Βουλή και η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ).
 Αν θα συνεχιστεί η κοινωνική πολιτική διευρυμένη κάθε φορά, αν η σύνταξη, η ανεργία θα επανέλθουν  στα προ κρίσης επίπεδα ή αν θα ξαναγυρίσουμε  στα μνημόνια και το ΔΝΤ μέσα από την εφαρμογή του ακραία νεοφιλελεύθερου προγράμματος της Μητσοτακικής Νέας Δημοκρατίας και των κρυφών – φανερών συμμάχων τους.
Οι εκλογές της 7 Ιουλίου θα κρίνουν αν θα προχωρήσουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοδευτικές αλλαγές στην Δημόσια διοίκηση (όπως έγινε με την εντοπιότητα στη Φωκίδα), στην απονομή δικαιοσύνης , με καλλίτερη δημόσια παιδεία και υγεία (η Ν.Δ δεν ψήφισε την ρύθμιση για ΑΓΟΝΟ Α του νοσοκομείου Άμφισσας), ή αν θα επικρατήσει η ρεβανσιστική πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, του 7ήμερου, των απολύσεων των συμβασιούχων, της υποβάθμισης της Δημόσιας παιδείας και υγείας .
Δημοκράτες κ Δημοκράτισσες
Όσοι βρεθήκαμε στην συγκέντρωση της Παρασκευής με την υπουργό κ. Παπανάτσιου, τον Βουλευτή κ Κωστοπαναγιώτου, συζητήσαμε, κριτικάραμε, μα πάνω από όλα συμφωνήσαμε στο αυτονόητο.
 Μας ενώνουν πολύ περισσότερα από όσα μας χωρίζουν.
Πικρίες και κομματικές ή ιδεολογικές ιδιαιτερότητες μπαίνουν στην άκρη προκειμένου να μην επιτρέψουμε ένα πισωγύρισμα.
Τις ερχόμενες ημέρες θα συναντηθούμε σε κάθε γωνιά του νομού, σηκώνοντας την Δημοκρατική παράταξη στα χέρια μας.
Στις εκλογές  με τον  ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ  δίνουμε τη μάχη της αλήθειας και της προόδου με αισιοδοξία  για μια νέα Ελλάδα.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου