Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ DIVANI CARAVEL.


Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις!
Ένα ισχυρό μήνυμα νίκης, δόθηκε χθες στην κατάμεστη αίθουσα «Βεργίνα» του Divani Caravel, στη συνάντηση του Δημάρχου Δελφών Θανάση Παναγιωτόπουλου με τους ετεροδημότες, στην Αθήνα.....

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στην οικονομική κατάσταση του Δήμου, σε έργα που ξεκίνησαν οι προκάτοχοί του, αλλά και σε πολλά και σημαντικά έργα που υλοποιεί η συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή. Με παρρησία επίσης σημείωσε ορισμένες παραλείψεις και καθυστερήσεις στο Δημοτικό Έργο τις οποίες δεσμεύτηκε να καλύψει στην επόμενη θητεία.  
Τόνισε ιδιαίτερα την καλή συνεργασία του Δήμου με την περιφέρεια, τους  συμβούλους, τον Βουλευτή και τους πολιτευτές των κομμάτων, υπογραμμίζοντας τη σημασία της κοινής προσπάθειας.
Κορύφωση της ομιλίας αποτέλεσαν οι αναφορές στο σχεδιασμό και το όραμα της επόμενη θητείας, πάντα σε συνεργασία με τους φορείς και κυρίως με τη στήριξη των πολιτών, την εποικοδομητική κριτική, ακόμα και τις εντάσεις, καταλήγοντας στο «Όλοι μαζί μπορούμε να Πάμε τον Τόπο μας Μπροστά».
Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας, καταξιωμένους στο χώρο της πολιτικής και από τη δράση τους στα κοινά: Γιάννη Μπούγα, Κώστα Παπαθανασίου, Λέλα Μπακολουκά, Κωνσταντίνο Χαλιορή, Γιώργο Δελμούζο, Θύμιο Αλεξανδρή, Σπύρο Καβούρη, Κώστα Καραδήμα, Σπύρο Κυριάκη, Σταύρο Καρούζο, Ηλία Δαραδήμο, Δημήτρη Μαραμή, τους ακαδημαϊκούς Στάθη Κλωνάρη και Λέανδρο Σκαλτσούνη και τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές Παντελή Αβραμίδη και Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου