Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Πυρ ομαδόν κατά Παναγιωτόπουλου για την αιφνίδια απόσυρσή του από την τηλεοπτική αντιπαράθεση των υποψήφιων δημάρχων Στα «σχοινιά» λόγω debate!


Εντονότατη και εξαιρετικά δύσκολα διαχειρίσιμη η ομαδική επίθεση προς τον Θανάση Παναγιωτόπουλο εξ αιτίας της αιφνίδιας και ανεπαρκέστατα αιτιολογημένης επιλογής του να μην προσέλθει τελικά στην τηλεμαχία των υποψήφιων δημάρχων Δελφών.....

Ότι έχει να κρύψει πράγματα και πώς φοβάται την αλήθεια τού προσάπτει ο Παν. Ταγκαλής, ενώ ο Παν. Μέγκος επισημαίνει πως η φυγομαχία του επικεφαλής της δημοτικής Αρχής θέτει εν αμφιβόλω την ικανότητά του να συνθέσει, στοιχείο που αποτελεί το πλέον σημαντικό προσόν του νέου δημάρχου, σύμφωνα με την κατάσταση που διαμορφώνει η απλή αναλογική.
Ταυτόχρονα, τοποθέτηση θα κάνει και ο Γιώργος Δρακάκης, όπως έχουμε πληροφορηθεί, ενώ και τα «χειρουργικού» τύπου σχόλια δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο. Ταυτόχρονα και οι δύο υποψήφιοι δήμαρχοι αναγνωρίζουν την επάρκεια της διαδικασίας, όπως την είχαν επιμεληθεί οι φορείς υλοποίησής της, οι εφημερίδες ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑ κι Εν Δελφοίς, σε μια παραγωγή σε ιδιαίτερα υψηλά standarts προδιαγραφών ποιότητας κι επαγγελματισμού.
Το πλέον καίριο, ωστόσο, που πρέπει να επισημάνουμε δεν είναι αυτή καθ εαυτή η ακύρωση του debate με πλήρη υπαιτιότητα Παναγιωτόπουλου και με μια κατάφορτη αμηχανίας και προχειρολογίας δήλωση. Ούτε μας αφορά αν ο ίδιος ή το επιτελείο του θεωρούν πως προπορεύεται αυτή τη στιγμή και η διεξαγωγή του debate δεν εξυπηρετεί την προσωπική του στρατηγική. Ούτε πάλι μας αφορά αν με την τακτική που προκρίνει, επιλέγει ο ίδιος να βάλει το κεφάλι του στον πάγκο του χασάπη επιτρέποντας από τους αντιπάλους του να τον περάσουν από πριονοκορδέλα μη αναστρέψιμων επιχειρημάτων και τεκμηρίων, όπως ήδη συμβαίνει και όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι θα συμβεί. Ούτε πρόσθετα μας ενδιαφέρει κάτι άλλο, πέρα από το δημόσιο συμφέρον.
Το οποίο στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου υπονομεύεται από το κατ εξοχήν θεσμικό πρόσωπο το επιφορτισμένο να το υπερασπίζεται. Αντίθετα, αυτό προάγεται αποκλειστικά και μόνο μέσα από την αντιπαράθεση επιχειρημάτων και πρωτίστως τον δημόσιο απολογισμό του Δημάρχου, μέσα από την αντιπαράθεση με τους υποψηφίους του κι όχι της απαγγελίας του απολογιστικού του κειμένου μπροστά στον καθρέφτη του ή μπροστά σε χειροκροτητές, συγγενείς και φίλους ή ευεργετηθέντες κι αναμένοντες προς ευεργεσίαν προσεχώς, έαν κι εφόσον..



1 σχόλιο: