Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα Copy Paste από την Δημοτική Αρχή Καπεντζώνη

Όταν δεν υπάρχει χρόνος για πραγματικό πολιτικό λόγο και πρόγραμμα, καταφευγουμε στο γνωστο copy - paste. Η διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Δωρίδος ….
με αντιγραφή από τον Δήμο Θηβαίων

Χρόνος, ενέργεια, ανθρώπινο δυναμικό, οικονομική πόροι και διάθεση υπάρχει και περισσεύει στη Δημοτική Αρχή Καπεντζώνη…. δυστυχώς μόνο για θέματα επικοινωνίας, για εκλογικούς συσχετισμούς, για φιέστες και ταξίδια αλλά όχι για πρόγραμμα και όχι για απαντήσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών.

Που να βρεθεί λοιπόν χρόνος για ένα ολοκληρωμένο πλάνο διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο Δωρίδος; Έστω να αντιγράψουμε καλές πρακτικές από άλλους Δήμους αλλά με προσαρμογή στα δικά μας δεδομένα και τις ιδιαιτερότητες του τόπου μας. Ούτε καν αυτό αλλά μια απλή αντιγραφή - επικόλληση κειμένου από τον Δήμο Θηβαιών

Δείτε το κείμενο από το Doridanews.gr ( http://tinyurl.com/y2p67exr) και συγκρίνετέ το με το κείμενου του E-sterea.gr (http://tinyurl.com/yxqmzado) για το Δήμο Θηβαίων! Πάλι καλά που κάνατε τον “κόπο” να αλλάξετε το “Δήμος Θηβαιών” σε “Δήμο Δωρίδος”!


Όμως παρά τους κόπους της δημοτικής αρχής Καπεντζώνη για επικοινωνιακά κολπάκια, οι δημότες της Δωρίδας μόνο απογοήτευση νιώθουν που δεν έχετε αφιερώσει την ίδια ενέργεια για να λύσετε βασικά καθημερινά προβλήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου