Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Παναγιώτης Ταγκαλής: Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας κ. Αναγνωστόπουλε

Που οδηγούνται τα Οικονομικά του Δήμου  Δελφών-2;
Κ. Αναγνωστόπουλε,
Κατανοώ την απέλπιδα προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και παράθεσης άσχετων με την υπόθεση στοιχείων που επιχειρείτε,....
προσπαθώντας να διαφημίσετε το ‘Οικονομίκο Θαύμα’ επί θητεία σας. Αυτή την τακτική ακολουθείτε εδώ και 5 χρόνια.
Όμως για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σας η οποία ξαφνικά έχει εξασθενήσει:
Προεκλογικά το 2014, από κοινού  με το Δήμαρχο 'διαρρηγνύατε τα ιμάτιά σας' ότι:
Δήμαρχος:  ’ Δεν θα προχωρήσουμε σε αναθέσεις.’
Λ.Αναγνωστόπουλος: ’ Είμαι κατηγορηματικά αντίθετος με τις αναθέσεις, σε διαφορετική περίπτωση θα παραιτηθώ ! (δέσμευση στο Δ.Σ. και την Οικονομική Επιτροπή)
Τον πρώτο κιόλας, χρόνο αναθέσατε ποσά 1.077.380,42 ευρώ μέσα από 450 αναθέσεις, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ‘ΔΙΑΥΓΕΙΑ’ του Δήμου μας. Τα υπόλοιπα έτη το 'party' των αναθέσεων συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση, αφού ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια/ κατ' έτος,
ήτοι πάνω από 9 εκατομμύρια συνολικά.
Δεν είδαμε καμιά παραίτηση ! Γλυκιά η καρέκλα...     

Κ.  Δήμαρχε, καλή η ρητορική σας, όμως κατ' ουσία:
Στην τρίτη παράγραφο της ανακοίνωσης σας, παραδέχεστε τα λεγόμενά μας περί καθυστερήσεων,  οι οποίες φθάνουν και τα πέντε χρόνια σε μερικές Τοπικές Κοινότητες. Δηλαδή επί τέσσερα χρόνια,  η τότε αρμόδια αντιδήμαρχος και υπεύθυνη της διεύθυνσης περιβάλλοντος κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, και ένα χρόνο τώρα εσείς ως πρόεδρος της ΔΕΥΑ, δεν μεριμνήσατε να  μετρηθούν τα υδρόμετρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εκδοθούν σωστοί και δίκαιοι λογαριασμοί, ο Δήμος να έχει καθυστερήσεις εσόδων  και οι Πολίτες να κινδυνεύουν να πληρώσουν δυσθεώρητες επιβαρύνσεις !
Η μελέτη την οποία εσείς ζητήσατε, πληρώσατε και εισηγηθήκατε στο Δημοτικό Συμβούλιο (και την οποία αποσύρατε άρον-άρον) δείχνει ότι οι δαπάνες της ΔΕΥΑ είναι κατά 900.000 € μεγαλύτερες από τα έσοδα. Ή αμφιβάλετε για την ορθότητα της μελέτης σας ή δεν ξέρετε τι συμβαίνει (δεν θα μπορούσα να πιστέψω κάτι άλλο...)  !
Επειδή, εμείς κ. Δήμαρχε, θέλουμε να έχουμε ακριβέστατη άποψη, εφ' όσον οι Πολίτες μας τιμήσουν με την ψήφο τους, θα ήταν το λιγότερο ανεύθυνο να προεξοφλήσουμε τις αποφάσεις μας χωρίς να έχουμε ενημερωθεί επ' ακριβώς, τόσο για τα έξοδα, όσο και για τα έσοδα τα οποία χωρίς καταμετρήσεις δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να υπολογιστούν.
Παναγιώτης Ταγκαλής
 Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Δελφών  

 με το συνδυασμό 'Επιλογή Ευθύνης'

1 σχόλιο:

  1. πριν την καρέκλα όλοι λένε πολλά....
    μετά την καρέκλα όλοι τα ξεχνούν...!!!!!

    Χριστός Ανέστη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή