Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ Του Παναγιώτη Γκανιάτσου


Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
 Διανύουμε ως χώρα τη δυσκολότερη περίοδο από τη μεταπολίτευση και ταυτόχρονα μια περίοδο  κατά την οποία η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να παίξει ένα αναβαθμισμένο ρόλο στη δημόσια διοίκηση,...
απαλλαγμένη από τον σφιχτό εναγκαλισμό της κεντρικής εξουσίας, πράγμα που μεταφράζεται ως αναγκαιότητα ιεράρχησης στις προτεραιότητες και τις αποφάσεις  που πρέπει να πάρουμε με υπευθυνότητα για τον τόπο μας.
  Οι δημοτικές εκλογές του 2019, θεωρώ πως είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές των τελευταίων ετών με τους θεσμούς να μεταβάλλονται απαιτώντας  και επιβάλλοντας ενεργό συμμετοχή στα τοπικά κέντρα αποφάσεων και διεκδικήσεων,  στην διαμόρφωση του προγράμματος δράσης μιας δημοτικής αρχής με ποιοτική υπεροχή και διεκδικητική αντιπροσωπευτικότητα σε όλα τα επίπεδα.
  Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ανθρώπους με Όραμα, Φαντασία, Μεράκι και όρεξη για δουλειά!
   Στην κατεύθυνση αυτή οφείλουμε να λάβουμε υπόψη τον ιστορικό και πολιτιστικό πλούτο του τόπου μας, αλλά παράλληλα και την ανάγκη για τον εκσυγχρονισμό, την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη του τοπικού μας προϊόντος σε κάθε επίπεδο.
    Ο στόχος είναι να χτίσουμε μία έντιμη, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση στον Δήμο Δελφών, καλώντας τους πολίτες, τους ανθρώπους που απογοητεύθηκαν, τους ανθρώπους που οραματίζονται μια νέα αρχή για τον τόπο, να πάρουν ενεργό θέση σε αυτήν την προσπάθεια.
   Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το αύριο των παιδιών μας.
Η συμμετοχή είναι χρέος γιατί μας αξίζουν τα καλύτερα!
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Γκανιάτσος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
Δ.Ε. Ιτέας
Με τον συνδυασμό «Δελφική Δημοκρατία»
του Γιώργου Δρακάκη

Βιογραφικό
  •  Ο Παναγιώτης Γκανιάτσος   γεννήθηκε στις 5/2/1977, στην  Ιτέα .
  Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Πατρών,  της Σχολής Θετικών Επιστημών και εργάζεται στον ΟΑΕΔ από το 2007. Έχει εξαιρετική εμπειρία σε διδακτικό – φροντιστηριακό επίπεδο  τόσο σε Σχολικές μονάδες όλης της Φωκίδας όσο και σε ιδιωτικές σχολές προετοιμασίας καθώς και στην Σχολή τ. ΟΕΚ Γαλαξειδίου.  Είναι παντρεμένος με την Βαλεντίνα Βίτσεβα,  έχει τρία παιδιά και διαμένει μόνιμα στην Ιτέα από το 2002  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου