Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 7 Μαΐου 2019

Υποψηφιότητες με το συνδυασμό ‘’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ‘’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στην Ιτέα, όπου και  διαμένω μόνιμα. Είμαι κόρη του Λουκά και της Αικατερίνης Κυτέα....

Είμαι παντρεμένη με τον Καρέλη Κωνσταντίνο και μητέρα δύο παιδιών, της Ευαγγελίας και του Μιλτιάδη.
Έχω εργαστεί επί 15 χρόνια σε τεχνικό γραφείο καταξιωμένου Πολιτικού  μηχανικού στην Ιτέα και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του τουρισμού.  
Είμαι ταμίας στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου  Ιτέας και γραμματέας στο σύλλογο καταστηματαρχών και συναφών επαγγελμάτων Ιτέας-Κίρρας.
Θα συμμετάσχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο συνδυασμό ‘’ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ‘’ με υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Ταγκαλή.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ονομάζομαι Γρίβα Γεωργία (Γωγώ) του Ιωάννη και της Φωτεινής και γεννήθηκα το 1980 στη Λαμία. Είμαι παντρεμένη με τον Σπύρο Μπαρπάτση και έχουμε δύο δίδυμα κοριτσάκια την Ευθυμία και την Ιωάννα.
Σπούδασα στο ΑΤΕΙ Λάρισας Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής και από το 2004 εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος σε Αναλυτικό Εργαστήριο Ελέγχου Τροφίμων και νερών. Είμαι Σύμβουλος επιχειρήσεων σε συστήματα ISO και έχω διατελέσει Υπεύθυνη Ποιότητας και Υπεύθυνη του Μικροβιολογικού τμήματος του εργαστηρίου.
Από το 2002 ασχολούμαι με την τοπική αυτοδιοίκηση στην Τ.Κ. Σκλήθρου απ'όπου και κατάγομαι και η ενασχόλησή μου με τα κοινά είναι συνεχής και αδιάλειπτη. Παρατηρώντας τα τελευταία χρόνια την εγκατάλειψη της περιφέρειας και των μικρών χωριών, συμβάλω από όποια θέση και όποιο βήμα μου δίνεται η δυνατότητα, ώστε να συνεισφέρω τα μέγιστα και να δικαιώσω όσους με εμπιστεύτηκαν. Στόχος;;; Ένα καλύτερο μέλλον...το χρωστάμε στα παιδιά μας!
Στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στη Δ.Ε. Γραβιάς, με τον συνδυασμό "Επιλογή Ευθύνης" και υποψήφιο Δήμαρχο Δελφών τον Παναγιώτη Ταγκαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου