Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Κυριακή 5 Μαΐου 2019

΄΄Μένουμε Αγόριανη΄΄ ...γιατί αγαπάμε τον τόπο μας ασυμβίβαστα


Αγαπητοί συγχωριανοί
Νέοι και ώριμοι άνθρωποι, κατασταλαγμένοι για ότι αφορά τη ζωή τους, οικογενειακή και επαγγελματική, περισσότερο ή λιγότερο έμπειροι, ....
με θέληση και διάθεση προσφοράς στο χωριό μας, μακριά από κόμματα και περιχαρακώσεις, ανεξάρτητοι και χωρίς να εντασσόμαστε σε κεντρικό εκλογικό συνδυασμό, ζητάμε τη συγκατάθεση και την έγκρισή σας προκειμένου να μας αναθέσετε την εκπροσώπησή σας για τα τοπικά ζητήματα του χωριού στο Τοπικό Συμβούλιο Επταλόφου, με τη συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Στην πρωτοβουλία μας αυτή δώσαμε τον τίτλο «Μένουμε Αγόριανη», γιατί εδώ γεννηθήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε, εδώ μένουμε μόνιμα εμείς και οι οικογένειές μας, εδώ δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά, εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας κι εδώ θέλουμε να μείνουμε για πάντα. Δώσαμε το όνομα «Μένουμε Αγόριανη» γιατί αγαπάμε τον τόπο μας ασυμβίβαστα, χωρίς αναστολές, με ανιδιοτέλεια, συμμετέχοντας σ’ όποιες μέχρι τώρα δράσης έχουν πραγματοποιηθεί στο χωριό μας, συλλογικά αλλά πολλές φορές αναλαμβάνοντας και ατομικές πρωτοβουλίες, με κύριο χαρακτηριστικό τον εθελοντισμό.
Πιστεύουμε ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας γιατί οφείλουμε στους εαυτούς μας αλλά και σε όλους, μια Αγόριανη αντάξια του κύρους, της δυναμικής και της ποιότητας των χαρακτηριστικών που τη διέπουν. Όχι μόνον στη καθημερινή ζωή των κατοίκων της αλλά και στη δημόσια ζωή και την εκπροσώπησή της.
Η Αγόριανη δεν περιμένει. Ας είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς που μας εκπροσωπούν, όσο περήφανοι είμαστε για το τόπο μας.
Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται από τους παρακάτω υποψήφιους τοπικούς συμβούλους:
Αρβανίτης Ιωάννης του Σταύρου – Ελεύθερος επαγγελματίας
Βακράκης Παναγιώτης του Ιωάννη – Ελεύθερος επαγγελματίας
Κυτέας Παναγιώτης του Απόστολου – Ελεύθερος επαγγελματίας
Λεπίδα Βασιλική (Βίκυ) του Λουκά – Ελεύθερη επαγγελματίας
Λύτρα Βασιλική του Δημητρίου – Οικιακά
Μαυροδήμος Αθανάσιος του Ευθυμίου – Ελεύθερος επαγγελματίας
Τούντας Ευστάθιος του Ανδρέα – Πυροσβέστης
Τσέλλου Ευσταθία (Έφη) σύζυγος Θεόδωρου – Οικιακά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου