Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της σταυροδοσίας στο δήμο Δελφών

Μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι θα πρέπει να παρατείνουν την αγωνία τους οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για να δουν αν εκλέγονται ή όχι, όπως μας πληροφόρησαν χθες από το Πρωτοδικείο Άμφισσας......

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία και πληροφορίες που έχουμε συλλέξει η εικόνα σχηματίζεται ως εξής, με την αίρεση βέβαια κάποια πράγματα να αλλάξουν έως την τελική καταμέτρηση.
Στην Άμφισσα η παράταξη του Παναγιώτη Ταγκαλή θα εκλέξει κατά πάσα πιθανότητα 5 έδρες. Με βάση τα έως τώρα δεδομένα πολύ καλή επίδοση παρουσιάζουν ο Νίκος Λουπάκος (μάλλον πρώτος σε σταυρούς στην πόλη της Άμφσσας), ο Νίκος Κατσικούλης, η Κατερίνα Καλυβιώτη και ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος. Επίσης, πιθανότητες καλές παρουσιάζουν για την εκλογή τους η Σωσώ Σεγδίτσα, ο Γιάννης Τριανταφύλλου και ο Γιώργος Μιχαλέας.
Στους Δελφούς φαβορί να καταλάβει την έδρα από πλευράς Ταγκαλή είναι η Χρύσα Σεγκούνη, ενώ από πλευράς Παναγιωτόπουλου εισέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο η νυν Πρόεδρος της ΤΚ Κρυσταλλία Κώνστα.
Στην Ιτέα από πλευράς Ταγκαλή νέο μέλος του δημοτικού συμβουλίου θα είναι ο Γ. Τσατσαρώνης, ενώ καλή ως τώρα επίδοση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, καταγράφει ο νυν σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Ιτέας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος και η Γ. Καπαρέλη Χαρίτου, μεταξύ των οποίων θα κριθεί η 2η έδρα του συνδυασμού. Από πλευράς Παναγιωτόπουλου πρώτη, και σίγουρη για το δημοτικό συμβούλιο, θεωρείται η Πρόεδρος του ΝΟ Ιτέας Σ. Αναγνωστάκου, ενώ μάχη γίνεται για τη 2η θέση ανάμεσα στον νυν Αντιδήμαρχο Οικονομικών Λουκά Αναγνωστόπουλο και τον Τεντ Γουώρθ με τον πρώτο να είναι το φαβορί λόγω εξωτερικής ψήφου. Μια θέση όμως που κινδυνεύει στην δεύτερη κατανομή να μην πιστωθεί στην «Ανανεωτική», αλλά σε έτερο συνδυασμό.
Στην ΔΕ Παρνασσού προηγείται ο Θανάσης Αδαμάκος, δεν αποκλείεται όμως να εκλεγεί και ο Βαγγέλης Κούσουλας, αν η παράταξη Ταγκαλή πάρει στη β ́κατανομή και τις δύο έδρες, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει να μην εκλεγεί ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πανάγου.
Στη Δεσφίνα την έδρα από πλευράς Παναγιωτόπουλου, και πάντα με βάση τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία θα πάρει ο Νεκτάριος Μίχος και ο Στάθης Μαντζώρος από πλευράς Ταγκαλή.
Στους Καλλιείς, τέλος, από πλευράς Ταγκαλή δείχνει να εκλέγεται ο Χάρης Αγαπητός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου