Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης χρηματοδοτεί με 1.386.280 ευρώ το «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ»

Δελτίο Τύπου Ηλ. Κωστοπαναγιώτου Βουλευτή Φωκίδας
Σημαντικά νέα για την τοπική αγορά της Άμφισσας!
Το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης χρηματοδοτεί με 1.386.280 ευρώ το «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ»....

Ακόμα μια σημαντική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την ενίσχυση των τοπικών αγορών ολοκληρώνεται σήμερα. Συγκεκριμένα το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης ανακοινώνει την έγκριση των δράσεων «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομίας 2014 -2020».
Για την Άμφισσα εγκρίνεται η χρηματοδότηση 1.386.280 ευρώ για την πρόταση «ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ».
Συνολικά για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχουν εγκριθεί 4 δράσεις με προϋπολογισμό 6 εκατομμύρια ευρώ!
Ο αρχικός προϋπολογισμός της δράσης ήταν 50 εκατ € και αυξήθηκε στα 96.3 εκατ € προκειμένου να καλύψει το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από Δήμους και Επιμελητήρια – Εμπορικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα.
Στόχος του έργου είναι η ενίσχυση και τόνωση των εμπορικών αγορών σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική.
Αποδεικνύουμε στην πράξη τη δυνατότητα αλλά και την απόφαση να στηρίξουμε τις τοπικές αγορές και τις τοπικές κοινωνίες για την επανεκκίνηση και ανασυγκρότηση της οικονομίας μας και της χώρας μας μετά την μνημονιακή περιπέτεια. Προχωράμε μπροστά με αισιοδοξία γιατί με τιμιότητα και σκληρή δουλειά όλα μπορούν να αλλάξουν!
Τέλος, αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Υπουργείου Οικονομίας και του ΕΣΠΑ που προετοίμασε και ολοκλήρωσε και αυτή τη δράση.
17/5/2019
Ηλίας Κωστοπαναγιώτου
Βουλευτής Φωκίδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου