Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Πολιτικός «οχετός» πολλών... Ρίχτερ από τον σεισμολόγο της ΝΔ: «Άθεοι, απάτριδες, ανιστόρητοι»!


Ο καθηγητής σεισμολογίας και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Ακης Τσελέντης που φιγουράρει ανάμεσα στους νέους υποψηφίους της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, φαίνεται ότι το...
τερμάτισε με πρόσφατο σχόλιό του στο twitter όπου βάλει με ότι του έρχεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης. 
Τι άθεους, τι απάτρηδες, τι ανιστόρητους, όλα τα επιστράτευσε για να επιτεθεί, επιστήμονας πράγμα, κατά της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύοντας ότι με τέτοιους χαρακτηρισμούς θα... ταρακουνήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Ιδού η ανάρτησή του στο twitter: 
«Μέχρι που θα φτάσουν .....αλλά από άθεους απάτριδες ανιστόρητους τι θα περίμενε κανείς? Γιαυτό στις επόμενες εκλογές όλοι στα εκλογικά κέντρα. Να πάρουν το μήνυμα που τους αξίζει.»......
 Ας κάνουμε ένα διάλειμμα από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και ας πάμε κάπου που τελικά δεν είναι και τόσο μακριά όσο μπορεί κάποιοι να νόμιζαν: στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας της Δημοκρατίας το οποίο κοσμεί με την παρουσία του ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης. Ένας συμπολίτης που, όπως φαίνεται από μια πρόχειρη ματιά στον λογαριασμό του στο τουίτερ, υιοθέτησε και διέδωσε την πιο λαϊκίστικη και αντιευρωπαϊκή εκδοχή της ρητορικής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και που τώρα προτείνεται από τη Νέα τη Δημοκρατία για εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό το Κοινοβούλιο. 
Σε παλαιότερη  ανάρτησή του δημοσιεύει και φωτογραφία με  τους Ευρωπαίους "που όταν εμείς είχαμε πολιτισμό εκείνοι ήταν σε σπηλιές και έτρωγαν βελανίδια",δεν εξηγεί όμως γιατί τα πράγματα άλλαξαν,και επίσης αφού οι Ευρωπαίοι είναι κάφροι αυτός τι δουλειά έχει να είναι υποψήφιος στην Ευρωβουλή.
Ο Κυριάκος που τον  έβαλε υποψήφιο μπας και ζει σε έναν άλλο κόσμο και ονειρεύεται εξουσία και θα την έχει επιστρατεύοντας κάθε χαζοχαρούμενο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου