Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019

Στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας, προσκεκλημένη, η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας.Μία ακόμη τιμητική πρόσκληση για την  ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου - Μαγνησίας, ΄που υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Βολιώτη Μαέστρου & Κιθαριστή Αλέξανδρου Παπαρίζου .....
έχει προσκληθεί στο Φεστιβάλ Κιθάρας Μακεδονίας 19-21 Απριλίου 2019 στην Καστοριά. Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Ορχήστρας είναι ο γνωστός Βολιώτης Κιθαριστής Τάσος Ιωακειμίδης.
Η Ορχήστρα ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μοναδική κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζετε από τον Σύλλογο, και η συμμετοχή των μελών της (Καθηγητών & Σπουδαστών Κιθάρας) στην Ορχήστρα είναι εντελώς δωρεάν (χωρίς καμία οικονομική συνδρομή).
Να θυμίσουμε ότι η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου-Μαγνησίας, έχει εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στα Φεστιβάλ Κιθάρας Καρδίτσας, Ιονίων Νήσων, Μακεδονίας, Παρνασσού, Αττικής, σε σύμπραξη με την Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα, αλλά και την Santa Barbara Guitar Orchestra, ενώ έχει καταγραφεί στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής, χάρις στο ψηφιακό CD, που κυκλοφορεί από την FM RECORDS, σε πάνω από 400 ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής σε όλο τον πλανήτη, κάνοντας γνωστό τον Βόλο και τον Νομό Μαγνησίας διεθνώς. 
Τα σημαντικότερα links από τη ψηφιακή κυκλοφορία του Volos - Magnesia Guitar Festival 2017:

Τα link από το site της FM:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.