Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

N.E. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΚΕ - Τοπική - Περιφερειακή Διοίκηση & Υγεία


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η κυβέρνηση, τα άλλα αστικά κόμματα, οι δυνάμεις τους σε Δήμους - Περιφέρειες και οι λεγόμενοι ανεξάρτητοι, όλοι ανεξαιρέτως, θυμήθηκαν προεκλογικά την «καθημερινότητα του πολίτη» και την κλίνουν σε όλες τις πτώσεις.....

Πίσω όμως από το «μικρό» και το «καθημερινό» πρόβλημα κρύβεται η γενική πολιτική που τα γεννά και τα γιγαντώνει,  προκαλώντας μύρια βάσανα στο λαό. Αυτό προσπαθούν να αποκρύψουν.
«Καθημερινότητα» είναι και η τραγική κατάσταση -με προοπτική επιδείνωσης- που επικρατεί στην Υγεία και οι τεράστιες δυσκολίες πρόσβασης του λαϊκού ανθρώπου, ακόμα και σε αυτές τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες που του προσφέρουν.
Την ίδια εποχή που η επιστήμη και η τεχνολογία «κάνουν θαύματα»,  στην εκμεταλλευτική κοινωνία που ζούμε, επικρατεί η βαρβαρότητα τού: ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΖΕΙΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!
Η Λαϊκή Συσπείρωση, το ΚΚΕ που τη στηρίζει, καλεί σε συμπόρευση και πάλη για την κατάργηση της εμπορευματοποίησης της Υγείας, για αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υπηρεσίες με επαρκές προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, για οργανωμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιούμε σύσκεψη για τη σχέση και τις δυνατότητες αγωνιστικής παρέμβασης των Δήμων και της Περιφέρειας στο καυτό ζήτημα της «καθημερινότητας» που είναι η Υγεία του λαού.
Σας καλούμε την Τρίτη 19 Μάρτη 2019, ώρα 18:30 στην Αίθουσα Β’ του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων. Εισηγητές θα είναι ο Κώστας Μπασδέκης, υποψήφιος Περιφερειάρχης και ο Γιώργος Δελιχάς, υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων.         

Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου