Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Πυρπυρής Δ. Παύλος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΣΤΕΡΕΑ...ΥΠΕΡΟΧΗΣ



ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ – Α’ ΑΓΟΝΗ ΖΩΝΗ
ΣΧΟΛΙΟ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ
Του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου
«Στερεά … υπεροχής» κ. Πυρπυρή Δ. Παύλου
Διευθυντού Χειρουργού Γ.Ν.Ν. Άμφισσας.....

Επί τέλους με Φ.Ε.Κ. υπήχθη το Γ.Ν.Ν.Α. στην Α’ άγονη ζώνη «υγειονομικά». Αυτό ήταν πάγιο αίτημα από λειτουργίας του (1989) μέχρι και σήμερα, ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των γιατρών, τωρινών και προγενεστέρων. Ο τίτλος (Άγονη Ζώνη Α’) αφορά ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ στο «υγειονομικό σκέλος» του Ν. Φωκίδας, που σημαίνει ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑΤΡΩΝ (οικονομικά, μοριοδότησης, μετακίνησης κ.λπ.), για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων του νοσοκομείου μας, που επί ετών δεν καλύπτονταν με επακόλουθο και τη ΜΗ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της παθολογικής μας κλινικής. Ο εν λόγω τίτλος (Α’ ΑΓΟΝΗ ΖΩΝΗ), ΔΕΝ επηρεάζει στο ΕΛΑΧΙΣΤΟ τον προγραμματισμό, εκτέλεση έργων, απορρόφηση κονδυλίων, προγράμματα ΕΣΠΑ του Νομού μας.
Αισθάνομαι ασφαλής, πιστεύω ακράδαντα και προσδοκώ σε ΑΜΕΣΗ επαναλειτουργία της παθολογικής κλινικής το ταχύτερο δυνατό καθώς και πλήρωση λοιπών οργανικών θέσεων γιατρών. Επειδή τα θετικά πρέπει να ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ, νομίζω ότι χρήζει επαίνων και ευχαριστιών ο βουλευτής μας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου για τον επιτευχθέντα στόχο μας, για την υγεία των κατοίκων μας.
Ενημερωτικά σας αναφέρω από ιδρύσεως του Ο.Σ.Υ. 1983 πολλές περιοχές με νοσοκομεία όπως π.χ. Καρπενησίου, Νάξου, Σαντορίνης κ.λπ. είναι Α’ Άγονη Ζώνη. Από τότε μέχρι και σήμερα οι εν λόγω περιοχές έχουν τεράστια ανάπτυξη σε έργα και σε όλους τους τομείς.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ
– Διεκδικούμε πολλά, πετυχαίνουμε περισσότερα.
– Πατάμε γερά, πάμε μπροστά, ξεπερνάμε το χθες (έργα και προτεραιότητες)
-ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ με την ΚΑΘΟΛΙΚΗ συμμετοχή σας.
– Αυξάνουμε το Α.Ε.Π. και την παραγωγικότητα του «ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΥ» από πολλές όψεις νομού μας (θάλασσα, βουνό, μουσεία, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ.).
– ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ, ΕΠΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ της Φωκίδας μας για τους ΝΕΟΥΣ μας να μείνουν στον τόπο τους. ΟΛΟΙ σας βάλτε ένα πολύ-πολύ μικρό ΛΙΘΑΡΑΚΙ στην ανάπτυξη, ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ στα παιδιά σας.
Ανεβάζουμε τη ΦΩΚΙΔΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΩΚΙΔΑ … ΥΠΕΡΟΧΗΣ (ΣΤΕΡΕΑ … ΥΠΕΡΟΧΗΣ)
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου