Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Έριξαν και πάλι φόλες στην Πολύδροσο Φωκίδας

Νέο κρούσμα δηλητηρίασης, είχαμε σήμερα το πρωί στο πάρκο του Αη Ταξιάρχη στην Πολύδροσο, καθώς ασυνείδητοι συνεχίζουν να ρίχνουν φόλες με σκοπό να εξολοθρεύσουν σκυλιά.....

Αναγνώστης μας, κάτοικος Πολυδρόσου μας ενημέρωσε για το περιστατικό. 
Όπως ανέφερε, χθές Σάββατο εντόπισε το άτυχο ζώο, ήταν όμως αργά, αφού το σκυλί είχε καταλήξει.
Όπως φαίνεται, κάποιοι συνεχίζουν ανενόχλητοι  το «έργο» τους με τις  φόλες. 
Θυμίζουμε πως πριν από μήνες είχαμε πάλι το ίδιο περιστατικό στην συγκεκριμένη περιοχή στην Πολύδροσο.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου από  την πλευρά σκέφτεται να απευθυνθεί στην Αστυνομία. «Οι υπαίτιοι πρέπει επιτέλους να τιμωρηθούν», ανέφερε ο ίδιος στο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄.

1 σχόλιο:

  1. Γιάννη δεν βάζουν μυαλό με τίποτα τα δίποδα . Έτσι πορεύτηκαν στη μίζερη ζωή τους και έτσι συνεχίζουν . Όλα τα προσωπικά και οικογενειακά τους απωθημένα , αδιέξοδα και προβλήματα τα βγάζουν αυτά τα κοινωνικά κατακάθια , γιατί μόνο τέτοιοι είναι , πάνω στα ζώα που δεν μπορούν τα φουκαριάρικα να μιλήσουν ή να αντισταθούν. Πρόκειται για κρυψοκλάνιδες και ταχαμάγκες .
    Θα ήθελα να ξέρω σκατάνθρωποι αν κάποια από αυτές τις φόλες που ρίχνετε στην πλατεία του Αι Ταξιάρχη την πάρει κατά λάθος κανένα παιδάκι από αυτά που παίζουν εκεί , τότε τι θα κάνετε βρωμιάρηδες .
    Άντε τώρα υποκριτές και φαρισαίοι μην ξεχνάτε την Κυριακή ή τις γιορτές να πηγαίνετε στην εκκλησιά να κάνετε και το σταυρό σας δολοφόνοι . Γιατί τέτοιοι είστε παλιοκαθίκια και μόνο τέτοιοι.


    ΑπάντησηΔιαγραφή