Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019

Θάνος Ασημάκης Υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδος - Η ύδρευση δεν είναι όραμα είναι υποχρέωση


Τις τελευταίες μέρες σε μέσα ενημέρωσης της περιοχής διαβάζουμε για την συμμετοχή του δήμου Δωρίδος στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι όπου και ενέταξε μελέτη για έργα ύδρευσης και εξοικονόμησης νερού στο δήμο μας. ....

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους εργαζόμενους του δήμου και στην τεχνική υπηρεσία που κατέθεσαν μία πλήρη και ολοκληρωμένη μελέτη για να μπορεί να εγκριθεί.
Όμως σε ένα πρόγραμμα που αντιστοιχούσε, μία αίτηση για κάθε Δήμο, η εκλεγμένη δημοτική αρχή και ο δήμαρχος αντί απλά να ενημερώσουν τους πολίτες και να διευκρινίσουν και σε ποιες περιοχές θα γίνουν τα αντίστοιχα έργα επέλεξαν να το διαφημίσουν σαν επιτυχία τους, βασισμένη στο όραμα που δήθεν διαθέτουν.
Τα έργα για την ποιότητα και εξοικονόμηση του νερού δεν είναι όραμα, αλλά βασική υποχρέωση, κάθε δημάρχου και καθε δημοτικής αρχής  προς στους δημότες του και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από κανέναν για να καλύψουν το πραγματικό έλλειμμα οράματος που διαθέτουν.

Θάνος Ασημάκης
Υποψήφιος δήμαρχος Δωρίδος με τον 
Ανεξάρτητο Δημοτικό Συνδυασμό 
"Όραμα για την Δωρίδα"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.