Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Πατούλης: Ο άνθρωπος που θέλει να γίνει Περιφερειάρχης Αττικής...


Στην Ελλάδα όλα αρχίζουν και τελειώνουν με ένα ζεϊμπέκικο. 
Ένας  εθνικός ψυχαναγκασμός επιβάλλει σε όλους να σηκωθούν, να σηκώσουν τα χέρια στο ύψος των ώμων και να αρχίσουν να χορεύουν -ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων- ενώ κάποιες γλάστρες συνήθως χτυπάνε παλαμάκια. Συχνά ιλαρό θέαμα.
Και...

ακόμα περισσότερο όταν συμβαίνει κατ΄επανάληψη στο σκηνοθετημένο τηλεοπτικό γλέντι του Σπύρου Παπαδόπουλου. Και ακόμα περισσότερο όταν μερακλής χορευτής είναι ο Γιώργος ο Πατούλης, ο άνθρωπος που θέλει να γίνει Περιφερειάρχης Αττικής. 
Για όσους απορούν πώς σε αυτές τις εκπομπές τύπου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», σοβαροί άνθρωποι -λέμε τώρα- δεν διστάζουν να κάνουν τσαλίμια και άλλα τέτοια σε πανελλήνια μετάδοση, υπάρχει μια εξήγηση:  Οι καλεσμένοι κάθονται στο στούντιο και στα τραπέζια και όση ώρα (ή ώρες) περιμένουν, πίνουν. Όταν λοιπόν ξεκινάει το γύρισμα είναι ήδη έτοιμοι. 
Ο κ. Πατούλης δεν χρειαζόταν κάτι τέτοιο στην εκπομπή που μεταδόθηκε την Παρασκευή από τον ΣΚΑΪ. Ήταν έτοιμος. Άλλωστε είχε πει πόσο λατρεύει τον Γρηγόρη Μπιθικώτση—στον «σερ Μπιθί» ήταν αφιερωμένο αυτή τη φορά το «Στην υγειά μας μας, ρε παιδιά». 
Οταν λοιπόν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης Τζούνιορ πήρε το μικρόφωνο να τραγουδήσει το «Βρέχει στη φτωχογειτονιά», είπε: «Έλα, Γιώργο». Και ο Γιώργος ήρθε. 
 Άφησε τη θέση του και πήγε στην άκρη της πίστας με τα χεράκια του αμήχανα στη μέση. Μετά τα ύψωσε στους ώμους παράλληλα με το δάπεδο. Μετά σηκώθηκαν δύο καλλίγραμμες νεαρές -ταυτόχρονα σαν να τις διέταξε κάποιος- και γονάτισαν στις δύο γωνίες της πίστας για να χτυπήσουν παλαμάκια. Και τότε άρχισε… 

Ο κ. Πατούλης, με μπλέιζερ, τζιν παντελόνι και μαύρο σκαρπίνι σε ένα προσωπικό σόου για να μας δείξει πόσο ψηλά πηδάει, πόσο μερακλώνει με τους καημούς της μεταπολεμικής Ελλάδας και πόσο θέλει να γίνει περιφερειάρχης. 

Άλλο τόσο το θέλει και η σύζυγός του, η Μαρίνα Πατούλη, που του πέταγε κατενθουσιασμένη γαρύφαλα. 

Ήταν μια εκπομπή μνημείο. Τόσο για το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης, όσο και για το επίπεδο της ελληνικής πολιτικής.
Ν.Σ.
πηγή.Protagon

10 σχόλια:

  1. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΧΟΡΕΨΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ . ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ Ο ΚΟΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ Η ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ: https://www.youtube.com/watch?v=rpQF-QkKspA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην ξεχνάμε και τον Άδωνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολοι χωρανε... ετσι κι'αλλιως πισω απο τις καμερες μαζι τρωνε και γελανε! αλοιμονο απο τον κοσμακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και αλίμονο σε αυτούς που τους κατευθύνουν και πιστεύουν τις κάμερες που τα παρουσιάζουν ανάλογα με τα συμφέροντα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oι καμερες απο ολα τα καναλια κανουνε την δουλεια τους,οπως την κανουν και ολοι οι πολιτικοι........... αλιμονο απο αυτους που τους ταιζουν σανο και τρεχουν μετα αυτοι απο πισω τους σαν καλα σκυλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΠΑΝΑΚΟ ΣΑΣ20 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:07 μ.μ.

    Καλησπερα σας . Βρε σεις απο ποτε τα σκυλακια τρωνε σανο ? Αλλο και τουτο....
    Συνελθετε λεω εγω και προσεξτε ολοι τι σας ταιζουν .

    ΤΣΟΠΑΝΑΚΟΣ ...

    ημουνα
    προβατακια φυλαγα
    κι αν δε φυλαγα πολλα
    καμια πεντακοσαρια ? εξακοσαρια ? εφτακοσαρια ?
    καπου εκει....εχω και καιρο να τα μετρησω..

    Αντε καληνυχτα τωρα γιατι μολις φεξει θελω να παω ν αρμεξω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη απάτη των τεσσάρων μεγαλύτερων τραπεζών της Ιταλίας ανακάλυψαν οι ιταλικές αρχές έπειτα από ενδελεχή έρευνα. Πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ η αξία της απάτης, που αφορούσε παράνομες πωλήσεις διαμαντιών, όπως αποκάλυψαν τα ιταλικά ΜΜΕ. Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται το 2016.


    Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι, αντίθετα, ο δικός μας κεντρικός τραπεζίτης έσπευσε αμέσως να ενημερώσει την ΕΚΤ για το δάνειο των 100.000 ευρώ του Παύλου Πολάκη, αλλά και για την απρεπή του κίνηση να τον πάρει στο τηλέφωνο και να του ζητάει -άκουσον άκουσον - να ελέγξει και τα άλλα δάνεια στελεχών της αντιπολίτευση, πρώην υπουργών, ΜΜΕ και κομμάτων.

    Δάνεια για τα οποία ούτως ή άλλως έχουν ήδη ασκηθεί, έστω και την ύστατη στιγμή, διώξεις σε τραπεζικά στελέχη, δάνεια που το ύψος τους μόνο σε κόμματα και ΜΜΕ ξεπερνάει το 1 δισ. ευρώ!

    Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι στη μεν Ιταλία οι τράπεζες απλά κερδοφορούσαν παράνομα, στη δε χρεοκοπημένη Ελλάδα δάνειζαν αφειδώς, δημιουργώντας τα σημερινά «κόκκινα δάνεια», επιβαρύνοντας τους πολίτες με τις συνεχείς ανάγκες τους για ανακεφαλαιοποίηση τα χρόνια της χρεοκοπίας, με υπουργό Οικονομικών το νυν κεντρικό μας τραπεζίτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή