Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Πρωτάθλημα Α' κατ Φωκίδας 9η αγωνιστική Απόλλων Δελφών - Αμφισσαΐκός 1-3


Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε η γνωστή ρήση που είχε πει ο Ίβιτσα Όσιμ.
Ο Αμφισσαικός χωρίς να είναι καλύτερος νίκησε τον Απόλλωνα στην κοινή έδρα του Χρισσού.....

Το παιχνίδι κύλησε με ελαφρά υπεροχή του Απόλλωνα μέχρι το 39' που έγινε και το 0-1 σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ, συγκεκριμένα σε σέντρα από αριστερά στο πουθενά και αφού δεν υπήρχε κοντά παίχτης του Αμφισσαικού ο Σούφρας γύρισε όμορφα με το στήθος στον Κρίστο, αλλά αυτός είχε κάνει έξοδο να πιάσει την μπάλλα και έτσι αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Στο επόμενο διάστημα μέχρι το ημίχρονο ο Απόλλων είχε 3 κλασσικές ευκαιρίες 2 εκ των οποίων σταμάτησαν στην γραμμή αμυντικοί και μία στο δοκάρι.
Στο β' μέρος ο Απόλλων μπήκε δυνατά κλείνοντας τον Αμφισσαικό στην εστία του και στο 51' κέρδισε πέναλτι ο Μαργαρίτης, το οποίο εκτέλεσε ο Δαμιανός αλλά δεν κατάφερε με διπλή προσπάθεια να ισσοφαρήσει, Αντ' αυτού στην αντεπίθεση το επόμενο λεπτό ο Ταμπάκης έκανε το 0-2. Ίδια συνέχεια με τον Απόλλωνα να φορτώνει την επίθεση χωρίς όμως να κάνει μεγάλες φάσεις. Πάλι σε αντεπίθεση στο 64' πάλι ο Ταμπάκης κάνει το 0-3.
Πάλι αντίδραση ο Απόλλωνας και μετά από 2 λεπτά μειώνει με τον Δαμιανό σε 1-3, με σουτ έξω από την περιοχή, που θα ήταν και το τελικό μιας και στα υπόλοιπα λεπτά παρά το μονότερμα δεν μπήκε άλλο γκολ.
Συνωμότησε το σύμπαν εναντίον του Απόλλωνα σήμερα, γιατί εκτός των προαναφερθέντων, έπαιξαν 4 βασικοί παίχτες με πρόβλημα τραυματισμού ενώ άλλος ένας δεν κατάφερε να ξεκινήσει.

Δεν πειράζει ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΑΠΟΛΛΩΝ(Καρατζόγλης Γίώργος)
1.Κρίστο
2.Caushai
3.Αλεξανδρής
4.Bejleri
5.Σούφρας
6.Σκούτας
7.Πετσάβας
8.Ζαχαρόπουλος
9.Ζacellari
10.Μαργαρίτης
11.Δαμιανός(c)
12.Μαργώνης
13.Πάππος'
14.Καραχρήστος
15.Gorani
16.Φουτσουτζόγλου
Αλλαγές:
46' Πάππος αντί Πετσάβα
62'Καραχρήστος αντί Ζαχαρόπουλου
89'Φουτσουτζόγλου αντί Zacellari

Α Σ Απολλων Δελφων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου