Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ: Πέρα από κάθε προσδοκία η προσέλευση τις εορταστικές μέρες

Όσοι δεν έχετε έρθει ακόμη στο βουνό, σπεύσατε!
Ακόμη μια καταπληκτική μέρα η χθεσινή με πολύ καλή ποιότητα χιονιού και λιακάδα. Σπάνια έχουμε τόση ποσότητα του χιονιού τέτοια εποχή. .....

Αυτό το γνωρίζουν οι φίλοι χιονοδρόμοι γι αυτό και η προσέλευση όλες αυτές τις εορταστικές μέρες ήταν και είναι πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία!
Πέρα από το χιόνι όμως, μεγάλο ρόλο στην προσέλευση παίζουν και οι υπερσύγχρονοι αναβατήρες μας που εξαφανίζουν τις ουρές και ανεβάζουν με ασφάλεια και ταχύτητα τους χιονοδρόμους στο βουνό!
Για σήμερα Δευτέρα περιμένουμε λίγα σύννεφα και τσουχτερό κρύο. Ωστόσο το χιόνι για ακόμη μια μέρα θα είναι super γι αυτό και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μας επισκεφθείτε!
Στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:
ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής, Ερμής, Ηνίοχος, Δίας, Ήρα και baby 1 & 2
ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15 α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ηρακλής (8, 15), Διηάνειρα (12), Ηνίοχος (6), Δίας (13, 19, 16, 11), Ήρα (7, 7α) και baby 1 &2.
ΚΑΙΡΟΣ
Για σήμερα αναμένουμε νεφώσεις και παγετό. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς Β. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ -11C έως -13C.
ΔΡΟΜΟΙ
Ανοιχτοί όλο οι δρόμοι που οδηγούν στο βουνό με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (Αράχωβα, Επτάλοφο, Αμφίκλεια, Πολύδροσος). Επίσης το παρκιγκ της Φτερόλακκας είναι ανοιχτό.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ σήμερα θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30)


Ενημέρωση και φωτο απο το ΧΚ Παρνασσού








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου