Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ - Νέες χιονοπτώσεις στο επόμενο διήμερο

Το χιόνι που άφησε η πρόσφατη κακοκαιρία στο βουνό δημιούργησε πολλά προβλήματα στους αναβατήρες και τις εγκαταστάσεις του.....
Η προσπάθεια που κατέβαλε το προσωπικό τις τελευταίες 48 ώρες ήταν τεράστια και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα όμως τους δικαίωσε αφού δόθηκε σε λειτουργία όλο το πλατό των Κελλαριών (και ο Ηρακλής), έστω και με τρίωρη καθυστέρηση. Επικράτησαν πολύ καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και χιόνι πούδρα και όσοι χιονοδρόμοι προσήλθαν αποζημιώθηκαν πλήρως.
Σήμερα προβλέπονται χιονοπτώσεις με μέτριους ανέμους. Το ΧΚΠ θα λειτουργήσει κανονικά με το πλατό των Κελλαριών ενώ η Φτερόλακα θα παραμείνει κλειστή λόγω υψηλού κινδύνου χιονοστιβάδων.
Στις 3/1/19 στο ΧΚΠ θα λειτουργήσουν:
ΑΝΑΒΑΤΗΡΕΣ
Αφροδίτη, Βάκχος, Αίολος, Ηρακλής, Περικλής και baby 1 & 2
ΠΙΣΤΕΣ
Αφροδίτη (1, 1α), Βάκχος (2, 2β, 15 α), Περικλής (5), Τηλέμαχος (3), Αίολος (4), Ηρακλής (8, 15), Διηάνειρα (12) και baby 2 &3.
ΚΑΙΡΟΣ
Σήμερα αναμένουμε νεφώσεις και χιονοπτώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα είναι ΒΑ μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ -4C έως -6C.
ΔΡΟΜΟΙ
Η πρόσβαση στο ΧΚΠ θα γίνεται μόνο από Αράχωβα και Αγόριανη μιας και για λόγους επικινδυνότητας χιονοστιβάδων ο δρόμος Κελλάρια – Φτερόλακα παραμένει κλειστός. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Για τη δική σας ασφάλεια όταν οδηγείτε στο βουνό να έχετε πάντοτε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες.
ΩΡΑΡΙΟ
Το ωράριο του ΧΚΠ σήμερα θα είναι 08:00-16:00 (τελευταία κάθοδος Αφροδίτης 16:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου