Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΘΑ …..ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ» - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΩΡΙΜΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ


Σύμφωνα με την 10/18.01.2019 απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών ψήφισε την έγκριση και παραλαβή της προμελέτης: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ»,.....
  προϋπολογισμού 200.000,00€, και ΑΜ 1/2019.
Ο προϋπολογισμός του έργου διαμορφώνεται στις 200.000,00€ και η χρηματοδότηση του έργου θα προταθεί, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD/LEADER ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ -  ΟΙΤΗΣ» του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Α.Ε. ΟΤΑ (Ο.Α.Σ.Ε. Α.Α.Ε.).

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ Ω0ΟΩ9Θ -ΥΒΛ

Θέμα  7ο  Έγκριση και παραλαβή της αριθ.  01/2019 μελέτης του έργου με τίτλο  «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ».  
ΑΡΙΘΜΟΣ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ   10/18.01.2019  
Εισηγούμενος το ανωτέρω θέμα ο κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ., έθεσε υπόψη του Συμβουλίου  τα εξής:  
ΜΕΛΕΤΗ:                                                  
ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ  ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣ:  1/2019 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ:200.000,00€
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Δ.Ε. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΣ:   ΔΤΥ
 
ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ  
 Η παρούσα μελέτη αφορά στην κάλυψη των φωτιστικών αναγκών του Δημοτικού Σταδίου Πολυδρόσου, τόσο για τις σημερινές όσο και για τις μελλοντικές ανάγκες αυτού. Η ακριβής θέση των φωτιστικών σωμάτων (και των ιστών φωτισμού) έχει γίνει λαμβάνοντας υπόψη την φωτοτεχνική μελέτη που εκπονήθηκε,  σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ευρωπαϊκού προτύπου ΕΝ 12193:2007 «light and lighting – Sports lighting» και επιπλέον επιλέχθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην επηρεάζεται η μελλοντική ανάπτυξη του γηπέδου στις διεθνείς προδιαγραφές και τις τυποποιήσεις που παρέχονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για γήπεδο με κουλουάρ 350μ.    Προβλέπεται η τοποθέτηση οκτώ (8) ιστών φωτισμού ύψους 20m περιμετρικά του γηπέδου σε κατάλληλες θέσεις, με την κατάλληλη θεμελίωση και τις κατάλληλες προδιαγραφές ασφάλειας (αντικεραυνική προστασία, φανός εμποδίων). H βάση των προβολέων θα είναι κατάλληλη για την τοποθέτηση τουλάχιστον 8 προβολέων LED.   Σε κάθε ιστό στην παρούσα φάση του έργου προβλέπει η τοποθέτηση 4 φωτιστικών τεχνολογίας LED. Επιπλέον προβλέπεται η υποδομή εκείνη (σε επίπεδο Ιστού και καλωδιώσεων), ώστε να μπορούν τα φωτιστικά να αυξηθούν σε 8 μελλοντικά. Για τη τροφοδότηση των προβολέων με ηλεκτρικό ρεύμα θα κατασκευασθούν στη βάση κάθε ιστού πίνακες τύπου PILLAR που θα περιλαμβάνουν και τα όργανα λειτουργίας των προβολέων. Οι ιστοί θα τροφοδοτηθούν από τον ΔΕΔΔΗΕ με νέα παροχή που θα γίνει στο γήπεδο. Περιμετρικά του γηπέδου θα γίνει εκσκαφή ενός χάνδακα για την διέλευση των καλωδίων και της σωλήνωσεως που θα τα περικλείει, τα οποία θα ξεκινούν από την παροχή του ΔΕΔΔΗΕ και θα καταλήγουν σε κάθε ένα φωτιστικό.     Ο προϋπολογισμός του έργου διαμορφώνεται στις 200.000,00€ και η χρηματοδότηση του έργου θα προταθεί, κατόπιν απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2014-2020 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CLLD/LEADER ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ -  ΟΙΤΗΣ» του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Α.Ε. ΟΤΑ (Ο.Α.Σ.Ε. Α.Α.Ε.).  
Κατόπιν των ανωτέρω, εισηγούμεθα: 1. Την έγκριση και παραλαβή της προμελέτης: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ»,  προϋπολογισμού 200.000,00€, και ΑΜ 1/2019.   
 Το Συμβούλιο αφού άκουσε τον κ. Κακκανά και έχοντας υπόψη του την προαναφερόμενη νομοθεσία και στοιχεία, μετά από διαλογική συζήτηση,  
                                Αποφασίζει  κατά  πλειοψηφία  
 Εγκρίνει, ως έχει, την ανωτέρω εισήγηση.  
 Στην παρούσα απόφαση οι ΔΣ Γ.Δρακάκης, Π.Μέγκος, Π.Κασούτσα δήλωσαν «παρόντες». Λογίζονται ως αρνητικές ψήφοι σύμφωνα με το άρθρο 96 παρ. 5 του Ν.3463/2006 (ΔΚΚ).  
……………………………………………………….. 
Αφού συντάχτηκε το παρόν υπογράφεται 
Ο  Πρόεδρος           Ο Γραμματέας       Τα  Μέλη                                         Ακριβές απόσπασμα                                         
Άμφισσα 21/01/2019                                               
Η  Πρόεδρος                       
ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΤΣΑΝΟΥ-ΡΟΜΒΟΤΣΑΝΟΥ

3 σχόλια:

  1. Απορώ ρε παλληκάρια του Δήμου Δελφών αν... υπάρχουν τα χρήματα αυτά, γιατί δεν προτείνετε και να τα δώσετε για την αποκατάσταση της οικίας του αείμνηστου Μαρρέ αντί ενός αχρείαστου φωτισμού του γηπέδου; ποιανού ή ποιας είναι η προεκλογική αυτή ιδέα, για να πουλήσει εκδούλευση στους Σουβαλιώτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατατέθηκαν σήμερα οι προτάσεις που εγκρίθηκαν από το Δήμοτικο Συμβούλιο του Δήμου Δελφών στο Πρόγραμμα CLLD LEADER του Οργανισμού Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Α.Α.Ε.ΟΤΑ (ΟΑΣΕ Α.Α.Ε.).

    Παρακάτω η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση και παραλαβή της Μ Ε Λ Ε Τ Η Σ "ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ"
    διατυπωμένη ορθά. Η χαρά αυτών που με περίσσια αγάπη για την περιοχή ανέβαζαν σε Τίτλους ότι δεν υπάρχει ώριμη μελέτη (χωρίς καν ο ίδιος να έχει την δεοντολογική ευαισθησία να πάρει ένα τηλέφωνο για να το διευκρινίσει) και οτι το έργο "θ α... προταθεί" (με υπογραμμισμένη επισήμανση) , διήρκεσε μόλις λίγα εικοσιτετράωρα και αυτό με την αφορμή ενός τυπογραφικού λάθους. Δεν λυπάμαι που σας την χαλάσαμε...
    αρκεστειτε στην χαιρεκακία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ίδια απόφαση αναφέρει για προμελέτη και σε 3 ημέρες ή ίδια απόφαση αναφέρει μελέτη. Επειδή η περιοχή της ΔΕ Παρνασσού ( που δεν συνορεύει με την Δεσφίνα, όπως σε παλαιότερο λάθος σας) μέχρι τώρα δεν έχει δει να κλείνει ούτε μια λακούβα, είμαστε αρκετά δύσπιστοι. ....Ο Χρόνος θα δείξει τι θα γίνει και με την συγκεκριμένη πρόταση και εδώ θα είμαστε τουλάχιστον εμείς ... Τελικά απάντηση για το ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ??????
    Χρήστος Μουτσιανάς πρτος Ανώνυμο ή Ανώνυμη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή