Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ του επιχειρηματία και ταξιδιωτικού πράκτορα Γιώργου Παναγόπουλου

Συνδημότες & συνδημότισσες, 
Έχει γίνει πλέον κοινή συνείδηση πως η πορεία του τόπου μας απομακρύνεται διαρκώς από τους ενδεδειγμένους στόχους και κατέληξε κρίσιμη, επηρεάζοντας δραματικά την διαβίωσή μας και το μέλλον των παιδιών μας. ....
 
Μετά από έντονο προβληματισμό, με υπευθυνότητα και συνέπεια αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος σε ένα εκλογικό δημοκρατικό, αυτοδιοικητικό αγώνα με τον Συνδυασμό «ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» του Γιώργου Δρακάκη. 
Ο Δήμος Δελφών χρειάζεται νέες νοοτροπίες και αναγεννητικές πρακτικές, χρειάζεται λόγο αληθινό που να μην προσποιείται και να μην καιροσκοπεί. Χρειάζεται παρουσία που να επιβάλλεται στις δύσκολες συγκυρίες και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις σύγχρονες απαιτήσεις.  
Κυρίως η Ιτέα και το Τοπικό της Συμβούλιο αλλά και όλος ο Δήμος Δελφών, χρειάζεται αποφασιστικές επιλογές, με σεβασμό στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του τόπου, με προοπτική ανάπτυξης, με δυνατότητες αξιοποίησης και επιβίωσης.  
Ως εισαγωγέας επιχειρηματίας καθώς και ως δραστηριοποιούμενος στον ταξιδιωτικό κλάδο του Τουρισμού και της προβολής του τουριστικού προϊόντος, έχω την δυνατότητα, σαν αποτέλεσμα επίπονης προσωπικής μου εργασίας να αξιοποιήσω ένα πρότυπο ορθολογιστικό αναπτυξιακό τουριστικό πρόγραμμα και να συμβάλλω αποτελεσματικά με τους συνυποψήφιους συναδέλφους μου, ισχυροποιώντας τον Συνδυασμό μας. 
Όλοι μας αξίζουμε το καλύτερο. 


Γιώργος Παναγόπουλος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Με τον συνδυασμό του Γιώργου Δρακάκη 
«ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου