Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Κλειστό σήμερα το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Το ΧΚΠ δεν θα λειτουργήσει σήμερα Τετάρτη 19/12 λόγω προγραμματισμένων συντηρήσεων της ΔΕΔΔΗΕ. 
Την Πέμπτη 20/12 θα λειτουργήσει και πάλι κανονικά!....


Η χιονοδρομική περίοδος 2018-2019 ξεκίνησε επίσημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού το οποίο υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες και χιονοδρόμους των εορτών των Χριστουγέννων.

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. και το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στοχεύουν σε κινήσεις που ενισχύουν τη βελτίωση της εμπειρίας των χιονοδρόμων και επισκεπτών, όπως η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Για την φετινή χιονοδρομική περίοδο, πέραν από την εύκολη πρόσβαση όλων στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο των ελληνικών βουνών, με τους υπερσύγχρονους εναέριους αναβατήρες κλειστού και ανοικτού τύπου, θα παρέχεται στους λάτρεις των αθλημάτων snowboard και σκι μία ανανεωμένη πίστα snow park.

Και τη φετινή χρονιά οι τιμές είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές ώστε να μπορούν όλοι να χαρούν την εξόρμησή τους στο χιονοδρομικό κέντρο και συγκεκριμένα με χαμηλότερες τιμές τις καθημερινές για χιονοδρόμους και επισκέπτες.

Ειδικά για το χρονικό διάστημα από 18 έως και 24 Δεκεμβρίου οι πολυήμερες κάρτες χιονοδρομίας 80 μονάδων παρέχονται με έκπτωση 20%.

Σας περιμένουμε όλους και ευχόμαστε καλό χειμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου