ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΚΡΙΔΑΣ"

Αγαπημένα μέλη, φίλες και φίλοι μας,
Οι γιορτές είναι σχεδόν πριν την πόρτα μας και όλοι μας ανυπομονούμε να έρθουν,για να μαζευτούν οι οικογένειες,παιδιά και εγγόνια στα σπίτια μας, να γιορτάσουμε και να γεμίσουν οι καρδιές από αγάπη!.....

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου,όπως κάθε χρόνο ,έτσι και φέτος θα περάσουμε από τα σπίτια του χωριού μας να μοιράσουμε τα δώρα, να σας πούμε τις ευχές μας αλλά και να δεχθούμε τις δικές σας!


Για τα παιδάκια θα έχουμε την μέρα των παραμυθιών στο Σχολείο ,διαβάζοντας παραμύθια,ξεφυλλίζοντας βιβλιαράκια παραμυθιών, που θα τους τα χαρίσουμε και ζωγραφίζοντας.
Θα έχουμε και προβολή ταινίας, άλλο απόγευμα, για τους μικρούς μας φίλους.
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Συλλόγου,θα γίνει το Σάββατο στις 12 Ιανουαρίου 2019, στην ταβέρνα "Λυχνάρι " του χωριού μας.
Μακάρι τα φετεινά Χριστούγεννα να φέρουν γαλήνη και χαρά σε όλα τα σπιτικά και η Νέα Χρονιά υγεία και προκοπή σε όλους μας !
Με αγάπη
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.