Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Αναστάτωση στην Ελληνική Αγωγή, δεν άντεξαν τα σκυλιά τη συχνότητα της φωνής του Αδωνι Γεωργιάδη

Από έκτροπα συνοδεύτηκε η ανάγνωση αρχαίων ελληνικών κειμένων σε σκύλους στην σχολή του Άδωνι Γεωργιάδη το περασμένο Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ακόμα και η επέμβαση τόσο της αστυνομίας, όσο και της φιλοζωϊκής.....
Όλα κυλούσαν ομαλά, με τα κατοικίδια να απολαμβάνουν ως συνήθως την αρχαία ελληνική γραμματεία, δείχνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα αποσπάσματα του Πλάτωνα, του Σωκράτη και του Ηρακλείτου μεταξύ άλλων, καθώς τους τα διάβαζαν μικρά παιδιά με τις χαρούμενες φωνούλες τους.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τα σκυλιά ξάπλωσαν στο πάτωμα και καθώς κυνηγούσαν τις ουρές τους και έγλειφαν το ένα το άλλο, έμοιαζαν συνεπαρμένα από τα όσα είχαν ακούσει. Όλα έμελλαν να αλλάξουν όμως, όταν το μικρόφωνο πήρε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Μόλις άρχισε να απαγγέλλει, τα μέχρι εκείνη τη στιγμή ήρεμα σκυλιά, ξεκίνησαν να γαβγίζουν δυνατά και να κυνηγιούνται μεταξύ τους, μοιάζοντας έτοιμα να επιτεθούν ακόμη και στους παρευρισκομένους.
Το συμβάν έληξε ευτυχώς χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, με τους υπεύθυνους της φιλοζωϊκής να μας εξηγούν πως τα συμπαθή τετράποδα δεν άντεξαν τη συχνότητα της φωνής του κ. Γεωργιάδη, η οποία τους θύμισε άγρια ύαινα σε οίστρο. Πλέον, τα σεμινάρια θα συνεχιστούν με τον πολιτικό να παρακολουθεί σιωπηλός και από απόσταση.
Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με τον βουλευτή, ο οποίος μας εξήγησε ψιθυριστά πως δεν μπορεί να μας μιλήσει επειδή βρισκόταν κοντά σε αδέσποτα σκυλιά.
tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου