Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΙΒΑΚΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ



Φίλες και φίλοι, σας εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία.
Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και όραμα για το Δήμο μας, δημοσιεύουμε την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ»......

Σ ’αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Για αυτό, προσκαλούμε όλους τους πολίτες του τόπου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Καλή Χρονιά σε όλους
-----------------------------------------------------
Η ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ – ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ».

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Οι επερχόμενες Δημοτικές εκλογές αποτελούν πρόκληση και ταυτόχρονα στοίχημα για τη χώρα μας. Οι τοπικές κοινωνίες θα κληθούν να επιλέξουν εκείνα τα αυτοδιοικητικά στελέχη που θα διακατέχονται από ανιδιοτέλεια, εργατικότητα και προσφορά για τον τόπο τους.
Ο νέος εκλογικός νόμος παρέχει σε κάθε ενεργό πολίτη,τη δυνατότητα να αναδείξει τις υγιείς δυνάμεις που ενδιαφέρονται πραγματικά για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου μας.
Η συμμετοχή μου στη Δημοτική αρχή της τελευταίας περιόδου, η ανησυχία μου για το μέλλον του τόπου μας και η αγάπη των ανθρώπων του, αποτέλεσε για εμένα έμπνευση και δύναμη να παλέψω για ένα καλύτερο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας.
Για αυτό ξεκινάμε σήμερα, με την ιδρυτική διακήρυξη της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξής μας, τον αγώνα για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.  Θέλουμε και πιστεύουμε ότι η ιστορία και ο πολιτισμός του τόπου μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο. Επιλέγουμε ΕΝΑ ΔΗΜΟ - ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ για ένα ενωμένο Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας. Από το Ζέλι μέχρι το Μπράλο, από το Παλαιοχώρι μέχρι την Τιθορέα.
Με την ίδρυση της δημοτικής παράταξης, προτείνουμε συνειδητά τη συνεργασία όλων ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ - ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ώστε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου, να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των συμπολιτών μας και να αναδείξουμε την περιοχή μας. Δηλώνουμε έτοιμοι να εργαστούμε υπεύθυνα, παραμερίζοντας κάθε προσωπικό κριτήριο και πεποίθηση, προκειμένου να πορευτούμε ενωμένοι, δίχως τοπικιστικά χαρακτηριστικά που υποδουλώνουν την σκέψη και αρρωσταίνουν τις ανθρώπινες σχέσεις. Η παράταξή μας πολυδιάστατη, αποτέλεσμα συσπείρωσης αυτοδιοικητικών και κοινωνικών δυνάμεων, αποτελεί σύνθεση έμπειρων στελεχών και νέων υποψηφίων με διαφορετικές πολιτικές καταβολές και ιδεολογικές αφετηρίεςπου όμως τους διακρίνει η διάθεση και το μεράκι της προσφοράς.
Αντίπαλοί μας στον αγώνα αυτό είναι τα προβλήματα του Δήμου, είναι όλα εκείνα που υποβαθμίζουν τον τόπο μας και όλοι εκείνοι που στέκονται εμπόδιο στην ανάπτυξή του.
Συνθέτουμε σήμερα όλοι μαζί το νέο αναπτυξιακό μας πλάνο με προτεραιότητες όπως :
-Η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.
-Η φροντίδα όλων των ευαίσθητων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
-Η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάδειξη του φυσικού τοπίου μας.
- Η βιωσιμότητα των παραγωγικών κλάδων και η αύξηση της απασχόλησης.
-Η διεκδίκηση οικονομικών πόρων για να υλοποιήσουμε έργα και υποδομές, που θα εξυπηρετούν όλους μας.
Φίλες και Φίλοι,
Μπροστά μας έχουμε τέσσερα κρίσιμα χρόνια, στα οποία θα κληθούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας. Αυτό απαιτεί γνώση, αποφασιστικότητα, διαφάνεια, αξιοκρατία, εντιμότητα, δουλειά, διάθεση για προσφορά αλλά και πρωτοπόρα σκέψη, φρέσκες ιδέες, ήθος και προπαντός υπευθυνότητα σε κάθε επίπεδο.
Δεσμευόμαστε να είμαστε συνεπείς σε όσα διακηρύσσουμε.
Να αγωνιστούμε συλλογικά, δραστήρια και αποτελεσματικά, να δουλέψουμε για ένα καλύτερο σήμερα και να διεκδικήσουμε ένα ακόμα καλύτερο αύριο.
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΙΒΑΚΤΗ
Υποψήφια Δήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου