Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Νεκρά άλογα στον Έβρο...

Τα άλογα, ένα αρσενικό, δύο θηλυκά και δύο πουλαράκια βρέθηκαν να επιπλέουν στο κανάλι της περιοχής του αντλιοστασίου στο Δέλτα του Έβρου από ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή και διαμένουν σε καλύβες.

Με κυνηγετικό όπλο μονόβολο το οποίο...


χρησιμοποιείται για το κυνήγι των χοίρων θανατώθηκαν πέντε άλογα τις προηγούμενες μέρες στο Δέλτα του Έβρου. Τα άλογα, ένα αρσενικό δύο θηλυκά και δύο πουλαράκια βρέθηκαν να επιπλέουν στο κανάλι της περιοχής του αντλιοστασίου στο Δέλτα του Έβρου από ψαράδες που βρίσκονταν στην περιοχή και διαμένουν σε καλύβες.



Με τη βοήθεια των τοπικών αρχών, ενός χειριστή τσάπας αλλά και ψαράδων της περιοχής τα ημιάγρια άλογα απομακρύνθηκαν από το νερό και επιχωματώθηκαν προσωρινά, για να αποφευχθούν φαινόμενα διαμελισμού των πτωμάτων από άλλα άγρια ζώα. Την Παρασκευή οι κτηνίατροι προχώρησαν σε άρση της επιχωμάτωσης και ολοκλήρωσαν την νεκροτομή και την επισκόπηση.

 Όπως διαπιστώθηκε τα δύο ενήλικα άλογα ήταν πυροβολημένα στον λαιμό ενώ τα υπόλοιπα ήταν σε προχωρημένη σήψη και δεν είναι δυνατή η εξέταση τους.
Η Ελλάδα της'' μακρόχρονης ιστορίας'' που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού στους Ευρωπαίους
και όλες αυτές οι θεωρίες που επικαλούνται διάφοροι δήθεν πατριώτες είναι μπούρδες .
Έχει χαθεί πολλά χρόνια τώρα, το μέτρο , ο σεβασμός σε ανθρώπους,στη φύση και τα ζωντανά,αλλά και ο πολιτισμός μας -όσο τουλάχιστον είχαμε-.
Ν.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου