ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΛΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Ανταπόκριση και εκτέλεση στο αίτημά μας για το έργο «Οδοσήμανση και φωτισμός της επικίνδυνης διασταύρωσης της οδού Πολυδρόσου – Σ.Σ. Λιλαίας – Αμφίκλειας»

 Πολύδροσος, 18/1/2018
Προς:
Τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φωκίδας
κ. Κατσαγούνο Ευάγγελο
Γιδογιάννη 31 – Άμφισσα 33100
           dte-fok@pste.gov.gr
Κοινοποίηση:
1. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
    κ. Μπακογιάννη Κωνσταντίνο
2. Δήμαρχο Δήμου Δελφών
    κ. Παναγιωτόπουλο Αθανάσιο

ΘΕΜΑ: Οδοσήμανση – φωτισμός Επαρχιακού και Εθνικού Δικτύου
αρμοδιότητας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας....


Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

              Η διασταύρωση της Επαρχιακής Οδού Πολυδρόσου – Σ.Σ. Λιλαίας – Αμφίκλειας με την Παλαιά Εθνική Οδό Λιβαδειάς – Λαμίας (τμήμα Αμφίκλεια – Μπράλος), στη θέση «Γεφύρι – Μύλος Νερούτσου», στα κοινά διοικητικά όρια μεταξύ των Π.Ε. Φωκίδας και Φθιώτιδας, εγκυμονεί κινδύνους σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων, αφενός λόγω της συχνής και πυκνής κυκλοφορίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί υπέρμετρα, με τη διέλευση μεγάλων φορτηγών αυτοκινήτων (νταλίκες)- κυρίως τις νυχτερινές ώρες – που χρησιμοποιούν το δίκτυο αυτό για να αποφύγουν τα διόδια και αφετέρου της έλλειψης ανάλογης οδοσήμανσης και νυχτερινού φωτισμού.
             Σας παρακαλούμε, για να μην θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές, να ενεργήσετε ώστε οι αρμόδιες Υπηρεσίες σας, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Υπηρεσίες της όμορης Π.Ε. Φθιώτιδας, να ελέγξουν την περιοχή και να προβούν το ταχύτερο στις δέουσες επεμβάσεις, με διαγραμμίσεις οδοστρώματος, αναγκαίες πινακίδες κυκλοφορίας, αλλά κυρίως με νυχτερινό φωτισμό της διασταύρωσης τοποθετώντας ανάλογο αριθμό φωτιστικών πυλώνων.
            Σημειώστε, ότι η επίλυση του θέματος είναι από πολλών ετών αίτημα των κατοίκων των χωριών του βόρειο-ανατολικού τμήματος του Παρνασσού, οι οποίοι καθημερινώς μετακινούνται με τα οχήματά τους προς Λαμία ή προς Λιβαδειά.
          Ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε στο αίτημά μας με την παράκληση να μας ενημερώσετε.
                                                                                  Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
             ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ι. ΜΟΛΙΩΤΗΣ
    Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Δελφών
         e-mail: nikosmoliotis@yahoo.gr
                     τηλ.: 6974854838

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους συνδημότες μας στην Πολύδροσο, στην Επτάλοφο και στη Λιλαία ότι το ανωτέρω έργο εγκρίθηκε, θα εκτελεστεί από την Π.Ε. Φθιώτιδας και έχει ανατεθεί στον εργολάβο κ. Καραγκούνη Γεώργιο – Λαμία. Σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη, τον Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Κατσαγούνο, τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Π.Ε. Φθιώτιδας και την Περιφερειακή Σύμβουλο κ. Αραβαντινού Πέγκυ για τις ενέργειες και το ενδιαφέρον της.

Νικόλαος Μολιώτης

4 σχόλια:

 1. Είσαι μεγάλο αφεντικό
  βελτιώνεις το κυκλοφοριακό
  στηρίζεις τον Λαογραφικό
  ζητάς να συνεχίσει το σχολικό
  μα που ήσουνα τόσο καιρό
  έπρεπε ο Θανάσης να σε διώξει
  γιατί δεν το έκανε τόσο καιρό
  για να δει το χωριό καλό?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΟΣ15 Νοεμβρίου 2018 - 7:44 μ.μ.

  Συγχαρητήρια στο Δημοτικό Σύμβουλο κο Μολιώτη που ανέδειξε ένα από τα σημαντικότερα και χρόνια προβλήματα της περιοχής μας και επίσης με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε και εμείς τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάνη και τους Αντιπεριφερειάρχες που ασχοληθήκανε με το συγκεκριμένο θέμα. Ελπίζουμε σε μία συνεχή και γόνιμη συνεργασία προς όφελος όλης της περιοχής μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολλά συγχαρητήρια , τον έχουμε ανάγκη τώρα με την ισχνή πλειοψηφία. Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί. Είναι και οι εκλογές. ...

   Διαγραφή
 3. Αν ασφαλτοστρωθεί και ο δρόμος με τα νεροφαγώματα και τις λιμνούλες απο διασταύρωση κόμβου Μπράλου μέχρι Αμφίκλεια(ειδικά στην ευθεία της Δρυμαίας), όπως έγινε απο Αμφίκλεια για Τιθορέα τα πράγματα θα ήταν καλλίτερα και ασφαλέστερα για τους μετακινούμενους. Αυτό το πρόβλημα έχει άραγε αναδεχθεί στην περιφέρεια????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.