Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Παροχή διευκρινίσεων και παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για προκηρυχθείσες θέσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Διευκρινίζεται ότι η χρονική διάρκεια και ο αριθμός των ατόμων που θα απασχοληθούν σε κάθε μία από τις κάτωθι προκηρυχθείσες θέσεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, έχουν ως εξής: ....

Για όλες τις ανωτέρω θέσεις η προθεσμία αποστολής του αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση hr-parnassos@etasa.gr παρατείνεται έως και την 07.11.2018 ημέρα Τετάρτη, ενώ η προθεσμία για την αποστολή ταχυδρομικώς των απαραίτητων δικαιολογητικών που περιγράφονται στις αντίστοιχες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος παρατείνεται μέχρι την 09.11.2018 ημέρα Παρασκευή.    

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι σχετικές Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. 

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Προϊστάμενου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης ΠΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Προϊστάμενου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Εφαρμόζει τη νομοθεσία και τους κανονισμούς για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.  Προγραμματίζει, συντονίζει και ελέγχει τις δραστηριότητες του Χιονοδρομικού Κέντρου, σύμφωνα με τους στόχους της Διοίκησης και τις προτεραιότητες της Διεύθυνσης Επιχειρηματικών Μονάδων και Εμπορικών Δραστηριοτήτων.  Σχεδιάζει, οργανώνει και ελέγχει την πρόοδο των εργασιών σύμφωνα µε το εκάστοτε χρονοδιάγραμμα, τον εγκεκριμένο προϋπολογισμό, τους διαθέσιμους πόρους υλικοτεχνικής υποδομής και τους ανθρώπινους πόρους, µε στόχο την ελαχιστοποίηση των καθυστερήσεων στην παραγωγική διαδικασία.  Είναι υπεύθυνος για την οργάνωση της εσωτερικής λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου και τη συνεργασία µε το Τμήμα Διαχείρισης Επιχειρηματικών Μονάδων, με σκοπό την καθημερινή διαχείριση και παρακολούθηση όλων των αναγκαίων διαδικασιών και υπηρεσιών για την κάλυψη των απαιτήσεων λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.  Μεριμνά για την τήρηση των τακτικών διαδικασιών της Διεύθυνσης Επιχειρηματικών Μονάδων και Εμπορικών Δραστηριοτήτων και για την ενημέρωση παρεκκλίσεων για την επίλυση των εκάστοτε κρίσιμων ή εκτάκτων λειτουργικών θεμάτων που χρήζουν άμεσης, ιδιαίτερης αντιμετώπισης.  Είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη του μηνιαίου προγράμματος εργασίας του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου του εποχικού και αναδόχων, για την επικαιροποίηση αυτού εβδομαδιαίως και την τροποποίηση αυτού σε έκτακτες περιπτώσεις μεταβολών προσωπικού ή λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.   Είναι υπεύθυνος για την εκπόνηση του προϋπολογισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου, την προώθηση του στον άμεσο Διευθυντή για οριστικοποίηση, την παρακολούθηση της εκτέλεσής του και την αιτιολόγηση τυχόν αποκλίσεων.  Μεριμνά για την έγκαιρη παροχή των απαιτούμενων στοιχείων για τη βελτίωση του οικονομικού αποτελέσματος της Επιχειρηματικής Μονάδας και για την κατάρτιση του επιχειρησιακού / επενδυτικού  σχεδίου της Εταιρείας.  Είναι υπεύθυνος για την οργάνωση και την εκπαίδευση του προσωπικού του για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης ροής των εργασιών / δραστηριοτήτων του Χιονοδρομικού Κέντρου. 
 Απαραίτητα Προσόντα   
 Πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικής κατεύθυνσης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων   10-ετής τουλάχιστον εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο του τίτλου σπουδών.   5-ετής τουλάχιστον εμπειρία σε θέση διοικητικής ευθύνης.  Επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Οικονομικής κατεύθυνσης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, για τους έχοντες πτυχίο Θετικής (Τεχνικής) κατεύθυνσης.  Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στον συντονισμό και επίβλεψη λειτουργιών που αφορούν σε χιονοδρομικά κέντρα.   Άριστο επίπεδο γνώσης Η/Υ και ειδικά εφαρμογών για την συγγραφή κειμένων, εκτέλεση υπολογισμών, την δημιουργία παρουσιάσεων και αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).  Πολύ καλή γνώση τουλάχιστον Αγγλικών (προφορική & γραπτή επικοινωνία).  Σύνταξη ετήσιου προϋπολογισμού εσόδων - εξόδων.  

 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Οργανωτικές ικανότητες & ικανότητα διαχείρισης πολλαπλών ειδικοτήτων.   Ηγετικές ικανότητες και αποτελεσματική διοίκηση ομάδας με προσανατολισμό στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.  Δεξιότητες δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων, ασκώντας ορθή κρίση για την λήψη αποφάσεων βάσει αξιόπιστης και έγκυρης ανάλυσης.   Αναγνώριση και διαχείριση κρίσεων και αλλαγών προγραμματισμένων λειτουργιών.  Αναγνώριση ευκαιριών για την προώθηση δραστηριοτήτων και συνεργασιών για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος.  Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες.  Αδιαμφισβήτητο επιχειρηματικό και προσωπικό ήθος, ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από επιστολή στην οποία θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι για την θέση (motivation letter)  έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή. 
Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail hr@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης  (ΠΧΚΠ). Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Βοηθός Προϊστάμενου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης ΒΠΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
  
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Βοηθός Προϊστάμενου Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Εξασφαλίζει και διατηρεί σε ισχύ τις σχετικές άδειες / εγκρίσεις που συνηγορούν, βάσει των οικείων κανονισμών, στην νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου.   Επιθεωρεί προληπτικά σημεία που πιθανώς να παρουσιάσουν δυσλειτουργία ή βλάβη καθώς και μεριμνά για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων προβλημάτων.  Προγραμματίζει, συντονίζει και ελέγχει τις εργασίες προληπτικής και επιδιορθωτικής συντήρησης των υποδομών, σύμφωνα με το πρόγραμμα συντήρησης των υποδομών (σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο Εκμετάλλευσης Αναβατήρων) και τους περιορισμούς δαπανών του εκάστοτε εγκεκριμένου Σχεδίου Λειτουργίας.  Ενημερώνει τον άμεσο Προϊσταμένου του, σε τακτική βάση, για την πορεία των εργασιών του τομέα ευθύνης του.   Είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη τευχών διαγωνισμού και τη θέσπιση προδιαγραφών µε απαιτούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά για προμήθεια υλικών, μηχανημάτων  ή  παροχή υπηρεσιών.  Παρακολουθεί τις διαδικασίες διαγωνισμών και διακανονισμών.  Θεσπίζει μετρήσιμα κριτήρια αξιολόγησης για την αποτίμηση της απόδοσης προμηθευόμενων υλικών ή υπηρεσιών.  Βεβαιώνει την ικανοποιητική ολοκλήρωση των έργων, την καλή λειτουργία και εκπρόθεσμη εκτέλεση της παραγγελίας των προμηθευόμενων υλικών, μηχανημάτων, υπηρεσιών ή προγραμματισμένων συμβατικά υπηρεσιών.  Συνεργάζεται με τον άμεσο Προϊστάμενο του για την παρακολούθηση και την υλοποίηση του προϋπολογισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου.  Είναι υπεύθυνος για τη σύνταξη του μηνιαίου προγράμματος εργασίας του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένου εποχικού και αναδόχων, την επικαιροποίηση αυτού εβδομαδιαίως και την τροποποίηση του σε έκτακτες περιπτώσεις μεταβολών προσωπικού ή λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου (σε συνεργασία ή σε αναπλήρωση του Προϊστάμενου).    Συντάσσει σε συνεργασία με τον Προϊστάμενό του το ετήσιο Σχέδιο Λειτουργίας, τον προϋπολογισμό εσόδων - εξόδων, που περιλαμβάνει τις αναγκαίες συντηρήσεις / εργασίες αναβάθμισης υποδομών, το απαραίτητο προσωπικό και γενικά προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου, νέες υπηρεσίες και πηγές εσόδων. 
 Είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού του Χιονοδρομικού Κέντρου στο αντικείμενο εργασίας του και την καθοδήγησή κατά την εκτέλεσή του για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης ροής των εργασιών του τομέα ευθύνης του. 

 Απαραίτητα Προσόντα   
 Πτυχίο ΑΕΙ Θετικής (Τεχνικής) κατεύθυνσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αναγνωρισμένων σχολών της αλλοδαπής.   10-ετής τουλάχιστον εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο του τίτλου σπουδών.   5-ετής τουλάχιστον εμπειρία στη επίβλεψη δημοσίων ή ιδιωτικών έργων.  Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στη σύνταξη και υποβολή προγράμματος εργασίας ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, βάσει της ισχύουσας εργατικής  νομοθεσίας.   Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία στον συντονισμό και επίβλεψη εργασιών που αφορούν στη λειτουργία χιονοδρομικού κέντρου.   Άριστο επίπεδο γνώσης Η/Υ και ειδικά εφαρμογών γραφείου για την συγγραφή κειμένων και εκτέλεση υπολογισμών, τον σχεδιασμό τεχνικών προτάσεων (κατά προτίμηση AutoCAD®) και αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).  Πολύ καλή γνώση τουλάχιστον Αγγλικών (προφορική & γραπτή επικοινωνία).  Σύνταξη προϋπολογισμού έργων εκσυγχρονισμού / συντηρήσεων.  

 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Οργανωτικές ικανότητες & ικανότητα διαχείρισης εργοταξίου.   Ηγετικές ικανότητες και αποτελεσματική διοίκηση ομάδας με προσανατολισμό στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.  Δεξιότητες δημιουργικής επίλυσης τεχνικών προβλημάτων, ασκώντας ορθή κρίση για την λήψη αποφάσεων βάσει κοινώς αποδεκτών αξιόπιστων μεθόδων.   Αναγνώριση και διαχείριση κρίσεων και αλλαγών προγραμματισμένων εργασιών.  Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες.  Αδιαμφισβήτητο επιχειρηματικό και προσωπικό ήθος, ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα.  

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από επιστολή στην οποία θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι για την θέση (motivation letter)  έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή. 
Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail hr@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης  (ΒΠΧΚΠ) Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Υπεύθυνου Διαχείρισης Αναβατήρων (κωδ. Θέσης ΥΔΑ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Υπεύθυνου Διαχείρισης Αναβατήρων. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Διασφαλίζει την αποτελεσματική διαχείριση των εγκαταστάσεων και δομικών κατασκευών τους, των υποσυστημάτων καθώς και των κατασκευαστικών στοιχείων ασφάλειας των αναβατήρων.   Επιθεωρεί προληπτικά τα κατασκευαστικά στοιχεία που πιθανώς να παρουσιάσουν δυσλειτουργία ή βλάβη καθώς και ενέργειες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των έκτακτων προβλημάτων, μετά από ενημέρωση του Προϊστάμενου Εκμετάλλευσης Αναβατήρων και την καταχώρηση (υποχρεωτικά) στο Ημερολόγιο Εκμετάλλευσης του εκάστοτε αναβατήρα.  Προγραμματίζει, συντονίζει και ελέγχει τις εργασίες προληπτικής και επιδιορθωτικής συντήρησης των υποδομών, σύμφωνα: α) με το πρόγραμμα συντήρησης των αναβατήρων και των υποσυστημάτων κίνησης σε συνεργασία με τον Προϊστάμενο Εκμετάλλευσης Αναβατήρων και β) με τους περιορισμούς δαπανών του εκάστοτε εγκεκριμένου Σχεδίου Λειτουργίας σε συνεργασία με τον Βοηθό Προϊστάμενου του Χιονοδρομικού Κέντρου.  Βεβαιώνει την ικανοποιητική ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και την ασφαλή λειτουργίας των διατάξεων, μετά από προγραμματισμένη ή έκτακτη συντήρηση.  Προγραμματίζει και οργανώνει τα συνεργεία επιφυλακής για την αποκατάσταση βλαβών, την προληπτική συντήρηση, την προετοιμασία καθώς και την έγκαιρη αντιμετώπιση φαινομένων παγοποίησης.  Συντάσσει το «Ημερολόγιο Εκμετάλλευσης Αναβατήρων» σχετικά με τη διαθεσιμότητα λειτουργίας των αναβατήρων.  Συντάσσει εβδομαδιαία «Δελτία Συντήρησης Αναβατήρων και Υποσυστημάτων Τροφοδοσίας», όπου θα περιγράφονται οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν στους αναβατήρες και υποσταθμούς, τα τυχόν διαπιστωθέντα ελαττώματα και οι εκτελεσθείσες κατ’ εντολή του εργασίες προληπτικής (τακτικής) και επιδιορθωτικής (έκτακτής) καθώς και απαραίτητα ανταλλακτικά / αναλώσιμα προς χρήση.
 Απαραίτητα Προσόντα   
 Πτυχίο ΤΕΙ ή Τεχνικής - Επαγγελματικής Σχολής της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος αναγνωρισμένων σχολών της αλλοδαπής, ειδικότητας ηλεκτρονικών εφαρμογών.   10-ετής τουλάχιστον εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο του τίτλου σπουδών.   5-ετής τουλάχιστον, αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση, λειτουργία και συντήρηση αποσυμπλεκόμενων εναέριων αναβατήρων κλειστών και ανοικτών φορείων.  Πολύ καλό επίπεδο γνώσης Η/Υ και ειδικά εφαρμογών γραφείου  για την συγγραφή κειμένων και εκτέλεση υπολογισμών, και αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).  Καλή γνώση τουλάχιστον Αγγλικών (προφορική & γραπτή επικοινωνία). 

 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Οργανωτικές ικανότητες & ικανότητα διαχείρισης εργοταξίου.   Ηγετικές ικανότητες και αποτελεσματική διοίκηση ομάδας με προσανατολισμό στην εύρυθμη λειτουργία εγκαταστάσεων με συρματόσχοινα για τη μεταφορά προσώπων.  Δεξιότητες δημιουργικής επίλυσης τεχνικών προβλημάτων, ασκώντας ορθή κρίση για την ανάλυση της ασφάλειας προσώπων, είτε πρόκειται για χρήστες ή για προσωπικό είτε για τρίτους.   Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες.  Αδιαμφισβήτητο επιχειρηματικό και προσωπικό ήθος, ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα.  

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, συνοδευόμενο από επιστολή στην οποία θα εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι για την θέση (motivation letter)  έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή. 
Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail hr@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης  (ΥΔΑ) 

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Χειριστής Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης ΧΑΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Χειριστής Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Χειρισμός αποσυμπλεκόμενων εναέριων αναβατήρων κλειστών και ανοικτών φορείων ή και συρόμενων αναβατήρων, μεταφοράς προσωπικού με συρματόσχοινα καθ’ όλη τη διάρκεια, της καθημερινής προετοιμασίας, και λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.   Ετοιμότητα και γνώση των μέτρων ασφαλείας για την ανάληψη, υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες,  εκτάκτων επιδιορθωτικών συντηρήσεων σε κατασκευαστικά στοιχεία αναβατήρων (μηχανικά συστήματα γραμμής, τροχαλίες, συστήματα ελέγχου και ασφάλειας κ.λπ.), που αποτελούν συνδέσεις με το συρματόσχοινο πάνω σε μεταλλικούς πυλώνες.  Υποχρεωτική διαθεσιμότητα σε νυχτερινές βάρδιες για τη διατήρηση των αναβατήρων σε ετοιμότητα λειτουργίας την επομένη ημέρα.   Αποσυναρμολόγηση, συναρμολόγηση των δομικών κατασκευών και υποσυστημάτων των αναβατήρων που λαμβάνονται υπόψη στο πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης.  Διαθεσιμότητα υποχρεωτικής μηνιαίας εκπαίδευσης / εξάσκησης, δυνητικά και  εκτός ωραρίου λειτουργίας του κέντρου, σε τεχνικές και ασφαλείς μεθόδους διάσωσης και απεγκλωβισμού επιβατών από εναέριους αναβατήρες με χρήση διασωστικών σάκων και μηχανισμού «heligames». 

 Απαραίτητα Προσόντα   
 Απολυτήριο Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής σχολής Ηλεκτρολόγων, Μηχανικών.   Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας  Εμπειρία τουλάχιστον 6 ετών σε χιονοδρομικά κέντρα σε  χιονοδρομικές περιόδους  ,στον χειρισμό και συντήρηση αποσυμπλεκόμενων εναέριων αναβατήρων κλειστών και ανοικτών φορείων μεταφοράς προσωπικού με συρματόσχοινα.  Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης σεμιναρίων βασικής κατάρτισης εναερίτη για εργασίες σε εκτεθειμένες μεταλλικές κατασκευές, εκδοσθείσα από πιστοποιημένο φορέα. Συνημμένα της Βεβαίωσης θα προσκομιστεί το πρόγραμμα του σεμιναρίου (θεωρητικό και πρακτικό) και ο κατάλογος του εξοπλισμού στη χρήση του οποίου έχουν εκπαιδευτεί.  Επιθυμητό προσόν, η προσκόμιση Πιστοποιητικού ή Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης εναερίτη διασώστη, που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για διαδικασίες διάσωσης από ύψος αποκλειστικά με χειρισμό σχοινιών (rope access) σύμφωνα με το σύστημα IRATA ή ισοδύναμου, άλλου, διεθνώς αναγνωρισμένου οργανισμού. Θα προσκομιστεί αντίγραφο του εν ισχύ Πιστοποιητικού και βιβλιάριο καταγραφής ωρών εργασίας υπογεγραμμένο από τον εργοδότη ή τον επιβλέποντα συντονιστή εναερίτη.   Στην περίπτωση που προσκομιστεί Βεβαίωση, από Ευρωπαϊκή Ιδιωτική σχολή εκπαίδευσης εκτός συστήματος αναγνωρισμένου διεθνώς οργανισμού (IRATA, SPRAT ή άλλου) να προσκομιστεί ταυτόχρονα το πρόγραμμα της πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης υπογεγραμμένο από τον αρμόδιο εκπαιδευτή της σχολής. 

 Επικουρικά Προσόντα 
(εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα)  Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών ή χιονοδρομικών περιόδων στον χειρισμό και συντήρηση αποσυμπλεκόμενων εναέριων αναβατήρων κλειστών και ανοικτών φορείων ή και συρόμενων αναβατήρων μεταφοράς προσωπικού με συρματόσχοινα.  Επιθυμητό προσόν, η προσκόμιση Βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης σεμιναρίων βασικής κατάρτισης εναερίτη σύμφωνα με τα ανωτέρω. Η Βεβαίωση είναι υποχρεωτική για την πρόσληψη μιας επιλεγμένης ομάδας (κατά τη κρίση της εταιρείας) ακόμη και αν χρειαστεί να την προσκομίσουν, με μέριμνα της εταιρείας, μετά την προεπιλογή τους και σε κάθε περίπτωση πριν από τη έναρξη λειτουργίας του κέντρου. Η Βεβαίωση θα είναι υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο εκπαιδευτή του πιστοποιημένου φορέα ή σχολής, μετά την επιτυχή παρακολούθηση σεμιναρίου που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για εργασίες σε ύψος και προστασία από πτώση σε εκτεθειμένες μεταλλικές κατασκευές με χρήση κατάλληλου εξοπλισμού.   Επιθυμητό προσόν, η προσκόμιση Βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης εναερίτη διασώστη, που περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση για διαδικασίες διάσωσης από ύψος, σύμφωνα με τα ανωτέρω. Η Βεβαίωση είναι υποχρεωτική για μια επιλεγμένη ομάδα (κατά τη κρίση της εταιρείας) μετά από την πρακτική ανά μήνα εκπαίδευση, με μέριμνα της εταιρείας, από πιστοποιημένο εκπαιδευτή αναγνωρισμένου διεθνώς οργανισμού IRATA, SPRAT ή άλλου ισοδύναμου. 

 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Αναγνώριση σφαλμάτων που συνδέονται  με την λειτουργία των αναβατήρων.  Διαχείριση κρίσεων που συνδέονται με την αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων εξυπηρέτησης πελατών.  Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες με τους αρμόδιους προϊστάμενους.  Φυσικές (σωματικές) ικανότητες για εργασίες σε εξωτερικό περιβάλλον κάτω από δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες.

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης  και διαθέτουν τα απαιτούμενα πτυχία, τις σχετικές  άδειες  και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία όπου αυτή απαιτείται, καλούνται να αποστείλουν:  αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή στην ηλεκτρονική δ/νση hr-parnassos@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης (κωδ. Θέσης ΧΑΧΚΠ)   τα άνωθι απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την 6.11.2018 ημέρα Τρίτη ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΚ: 32004 ΤΗΛ: 22340 – 22700/ 22694 ΥΠΟΨΗ κας ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Βοηθός Χειριστή Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης ΒΧΑΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Βοηθός Χειριστή Αναβατήρων Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Χειρισμός αποσυμπλεκόμενων εναέριων αναβατήρων κλειστών και ανοικτών φορείων ή και συρόμενων αναβατήρων, μεταφοράς προσωπικού με συρματόσχοινα καθ’ όλη τη διάρκεια, καθημερινής προετοιμασίας και λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου.  Διαθεσιμότητα απασχόλησης σε βάρδιες για τη διατήρηση των αναβατήρων σε ετοιμότητα λειτουργίας. 
Απαιτήσεις της θέσης:  Συνεχής εκπαίδευση εκτός ωραρίου λειτουργίας του κέντρου, για την αποσυναρμολόγηση/ συναρμολόγηση των δομικών κατασκευών και υποσυστημάτων των αναβατήρων που λαμβάνονται υπόψη στο πρόγραμμα προληπτικής συντήρησης.  Διαθεσιμότητα και ικανότητα υποχρεωτικής μηνιαίας εκπαίδευσης, εξάσκησης,  εκτός ωραρίου λειτουργίας του κέντρου, σε τεχνικές και ασφαλείς μεθόδους διάσωσης και απεγκλωβισμού επιβατών από εναέριους αναβατήρες με χρήση διασωστικών σάκων και μηχανισμού «heligames». 

 Απαραίτητα Προσόντα   
 Απολυτήριο Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής   Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε χιονοδρομικά κέντρα και ειδικά στον χειρισμό και συντήρηση αποσυμπλεκόμενων εναέριων αναβατήρων κλειστών και ανοικτών φορείων ή/και συρόμενων αναβατήρων, μεταφοράς προσωπικού με συρματόσχοινα.  Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας.  Επιθυμητή η προσκόμιση Βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης εναερίτη για εργασίες που πραγματοποιούνται  σε μεταλλικές κατασκευές.   Επιθυμητή η προσκόμιση Βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης εναερίτη διασώστη για τον απεγκλωβισμό προσωπικού από κλειστά ή ανοικτά φορεία, σύμφωνα με ζητούμενα για τη θέση του Χειριστή Αναβατήρα.  Εμπειρία τουλάχιστον ενός τουλάχιστον έτους ή μιας τουριστικής περιόδου σε αντίστοιχη θέση σε χειμερινή τουριστική επιχείρηση. 
 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες με τους αρμόδιους Προϊστάμενους.  Φυσικές (σωματικές) ικανότητες για εργασίες σε εξωτερικό περιβάλλον κάτω από δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες. 

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης  και διαθέτουν τα απαιτούμενα πτυχία, τις σχετικές  άδειες  και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία όπου αυτή απαιτείται, καλούνται να αποστείλουν:  αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή στην ηλεκτρονική δ/νση hr-parnassos@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης (κωδ. Θέσης ΒΧΑΧΚΠ)   τα άνωθι απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την 6.11.2018 ημέρα Τρίτη ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΚ: 32004 ΤΗΛ: 22340 – 22700/ 22694 ΥΠΟΨΗ κας ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης: ΤΗΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας.
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Τεχνολόγος Ηλεκτρολόγος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Μελέτη, επίβλεψη, εκτέλεση και συντήρηση Ηλεκτρομηχανολογικών και Ηλεκτρικών Βιομηχανικών εγκαταστάσεων.  Επιθεώρηση και εντοπισμός δυσλειτουργιών για την συντήρηση  ή επισκευή από εξειδικευμένο συνεργείο των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων καυστήρων υγρών καυσίμων, σύμφωνα με το Π.Δ. 511/77.  Επιθεώρηση και εκτέλεση ανιχνεύσεως και ενεργού κατασβέσεως σύμφωνα με τις πυροσβεστικές διατάξεις 3/1981 άρθρο 13γ’ & 8/1997 ΦΕΚ 168 Β΄/19.8.1997 και το Π.Δ.374/88 ΦΕΚ 168 Α΄.   Επιθεώρηση και εντοπισμός δυσλειτουργιών για την συντήρηση  ή επισκευή από εξειδικευμένο συνεργείο των ψυκτικών εγκαταστάσεων, σύμφωνα με το Π.Δ. 87/1996 ΦΕΚ 72 Α΄ άρθρο 7&10. 

 Απαραίτητα Προσόντα   

 Πτυχίο Τεχνολόγου Μηχανικού ΤΕ  Κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Υπομηχανικού Α΄ τάξης  Προϋπηρεσία 4 ετών εκ των οποίων 1 έτος σε εγκαταστάσεις τάσεως άνω των 1000V ή Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη με προϋπηρεσία άνω των 4 ετών ειδικότητας Γ’  (ηλεκτρομηχανολογικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων βιομηχανικών εργοστασίων και συνεργείων ισχύος έως 300 kw)  ή ειδικότητας ΣΤ’ (ηλεκτρικών εγκαταστάσεων παραγωγής, μετατροπής μεταφοράς, μετασχηματισμού και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος έως 600 kw καθώς και οποιαδήποτε ισχύς δια τάση μέχρι 1000V).  Εγγεγραμμένος στην ΕΕΤΕΜ ( Ένωση Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών).  Κάτοχος Άδειας άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτρολόγων με δραστηριότητα στον Ιδιωτικό Τομέα), και εγγραφή τα Μητρώα Μηχανικών στις κατά τόπους Νομαρχίες (Δ/νση Βιομηχανίας). 

 Επικουρικά Προσόντα 

 Κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτρολόγου Υπομηχανικού Β΄ τάξης με προϋπηρεσία 3 ετών ή Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη με προϋπηρεσία άνω των 3 ετών ειδικότητας Γ’  (ηλεκτρομηχανολογικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων βιομηχανικών εργοστασίων και συνεργείων ισχύος έως 100 kw)  ή ειδικότητας ΣΤ’ (ηλεκτρικών εγκαταστάσεων παραγωγής, μετατροπής, μεταφοράς, μετασχηματισμού και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος έως 250 kw). 

 Εγγεγραμμένος στην ΕΕΤΕΜ ( Ένωση Ελλήνων Τεχνολόγων Μηχανικών).  Κάτοχος Άδειας άσκησης επαγγέλματος Ηλεκτρολόγων με δραστηριότητα στον Ιδιωτικό Τομέα), και εγγραφή τα Μητρώα Μηχανικών στις κατά τόπους Νομαρχίες (Δ/νση Βιομηχανίας). 

 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  

 Δεξιότητες δημιουργικής επίλυσης τεχνικών προβλημάτων, ασκώντας ορθή κρίση για την ανάλυση της ασφάλειας προσώπων, είτε πρόκειται για χρήστες ή για προσωπικό είτε για τρίτους.   Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες.  Φυσικές (σωματικές) ικανότητες για εργασίες σε εξωτερικό περιβάλλον κάτω από δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες. 


Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης  και διαθέτουν τα απαιτούμενα πτυχία, τις σχετικές  άδειες  και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία όπου αυτή απαιτείται, καλούνται να αποστείλουν:  αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή στην ηλεκτρονική δ/νση hr-parnassos@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης (κωδ. Θέσης ΤΗΧΚΠ)   τα άνωθι απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την 6.11.2018 ημέρα Τρίτη ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΚ: 32004 ΤΗΛ: 22340 – 22700/ 22694 ΥΠΟΨΗ κας ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 


Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας. 
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Μηχανικός / Ηλεκτρολόγος Αυτοματισμού Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού (κωδ. Θέσης: ΜΗΑΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Μηχανικός / Ηλεκτρολόγος Αυτοματισμού Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 

Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των συστημάτων που περιέχουν στοιχεία αυτόματου ελέγχου κίνησης και ασφάλειας σύγχρονων αναβατήρων προσωπικού με συρματόσχοινα.  Έγκαιρη διάγνωση και επίλυση προβλημάτων (υπό τις οδηγίες του αρμόδιου Υπευθύνου) σε συστήματα που περιέχουν στοιχεία αυτόματου ελέγχου ή γενικά συστημάτων ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και ηλεκτρομηχανολογικών.  Τήρηση πρωτοκόλλου συντήρησης και βλαβών 

 Απαραίτητα Προσόντα    Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοματισμού, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ή Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι ή Τεχνικής - Επαγγελματικής Σχολής ειδικότητας ηλεκτρονικών εφαρμογών  Εμπειρία 3 ετών τουλάχιστον ως βοηθός αυτοματιστή στον προγραμματισμό, συντήρηση και επισκευή βιομηχανικού αυτοματισμού  Πολύ καλό επίπεδο γνώσης Η/Υ και ειδικά εφαρμογών γραφείου  Πολύ καλή γνώση Αγγλικών στην κατανόηση κειμένων (manuals) 

 Επικουρικά Προσόντα  Πτυχιούχος Μηχανικός Αυτοματισμού, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ή Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι ή Τεχνικής - Επαγγελματικής Σχολής ειδικότητας ηλεκτρονικών εφαρμογών  Εμπειρία 1 έτους τουλάχιστον στη αντίστοιχη ειδικότητα με γνώσεις συντήρησης και επισκευής βιομηχανικού αυτοματισμού  Καλό επίπεδο γνώσης Η/Υ και ειδικά εφαρμογών γραφείου  Kαλή γνώση Αγγλικών στην κατανόηση κειμένων (manuals) 
 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Δεξιότητες αναλυτικής σκέψης και μεθοδικότητας, για την ανάλυση ενδείξεων λειτουργίας των μηχανών για τη πρόληψη βλαβών στα ηλεκτρικά, μηχανολογικά στοιχεία και εν γένει διατάξεις ασφάλειας του αναβατήρα.   Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες με τους αρμόδιους προϊστάμενους.  Φυσικές (σωματικές) ικανότητες για εργασίες σε εξωτερικό περιβάλλον κάτω από δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες. 

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης  και διαθέτουν τα απαιτούμενα πτυχία, τις σχετικές  άδειες  και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία όπου αυτή απαιτείται, καλούνται να αποστείλουν:  αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή στην ηλεκτρονική δ/νση hr-parnassos@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης (κωδ. Θέσης ΜΗΑΧΚΠ)   τα άνωθι απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την 6.11.2018 ημέρα Τρίτη ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΚ: 32004 ΤΗΛ: 22340 – 22700/ 22694 ΥΠΟΨΗ κας ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 

Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την θέση του: Χειριστής Διαστρωτικού ή/και Εκχιονιστικού μηχανήματος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού  (κωδ. Θέσης: ΧΔΕΜΧΚΠ) 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ είναι ανώνυμη εταιρεία που έχει σκοπό την αξιοποίηση, με κάθε πρόσφορο μέσο, των ακινήτων περιουσιακών στοιχείων που περιέχονται στην κυριότητα της και διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων που της έχουν ανατεθεί από το Δημόσιο, από νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, από νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα καθώς και από άλλες ανώνυμες εταιρείες το μετοχικό κεφάλαιο των οποίων ανήκει άμεσα ή έμμεσα στο Ελληνικό Δημόσιο. Η ΕΤΑΔ Α.Ε. διαμορφώθηκε με την απορρόφηση των Ανωνύμων Εταιρειών, Τουριστικά Ακίνητα ΑΕ, την Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ, Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου ΑΕ και την Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ. 

Στο πλαίσιο αυτό η ΕΤΑΔ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην:  Διοίκηση /Διαχείριση Δημόσιας Περιουσίας (Τουριστικά, Ολυμπιακά, Αστικά, Αγροτικά και λοιπά ακίνητα)  Διαχείριση Συμβάσεων μίσθωσης ή και παραχώρησης ακινήτων  Λειτουργία τουριστικών επιχειρηματικών μονάδων ως υποκαταστήματα (χιονοδρομικά, μαρίνες, ακτές, ιαματικές πηγές)  Αξιοποίηση της Περιουσίας, με ιδιωτικές επενδύσεις, μέσω διαγωνισμών εκμίσθωσης  Ανάπτυξη ακινήτων, μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων  Βραχυχρόνια μίσθωση εγκαταστάσεων και εξωτερικών χώρων σε όλη την Ελλάδα για τη διεξαγωγή διαφόρων ειδών εκδηλώσεων (εκθέσεων, συναυλιών, συνεδρίων, ημερίδων, δεξιώσεων κ.λπ.)  Συμμετοχές (μετοχική συμμετοχή σε εταιρικά σχήματα ανάπτυξης, αξιοποίησης και εκμετάλλευσης τουριστικής περιουσίας) 
Προτεραιότητα της ΕΤΑΔ Α.Ε. είναι η διαχείριση και αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της με σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία, σύμφωνα με τους στόχους και τις προτεραιότητες της αναπτυξιακής πολιτικής της χώρας, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της οικονομίας, του τουρισμού και των τοπικών κοινωνιών. Πρόθεση της Εταιρείας είναι η προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων και η προώθηση συνεργειών δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες. 
Το μετοχικό κεφάλαιο της ΕΤΑΔ ανήκει κατά 100% στην ανώνυμη εταιρεία, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΕΕΣΥΠ) Α.Ε., μετά την θέσπιση του Ν/4389/2016. 

Η ΕΤΑΔ λειτουργεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος, σύμφωνα με τους κανόνες της ιδιωτικής Οικονομίας. 
Ενημέρωση: 
Σκοπός της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η προσέλκυση υποψηφίων με τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα καθώς και την απαιτούμενη επαγγελματική εμπειρία για την θέση του: Χειριστής Διαστρωτικού ή/και Εκχιονιστικού μηχανήματος Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού. 
Περιγραφή της Θέσης: 
 Καθήκοντα και Αρμοδιότητες 

 Εργασίες διάστρωσης του χιονιού ή και εκχιονισμό του οδικού δικτύου, καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου για την ασφαλή χιονοδρομία και πρόσβαση των πελατών.   Υποχρεωτική διαθεσιμότητα σε επιφυλακή για την άμεση αντιμετώπιση εκτάκτων συμβάντων παγετού ή χιονόπτωσης που καθιστούν τις πίστες μη λειτουργικές, ή παγοποίησης τμημάτων του οδικού που καθιστούν αδύνατη ή επικίνδυνη την πρόσβαση προς, ή επιστροφή επισκεπτών και προσωπικού από το χιονοδρομικό κέντρο.   Ο χειριστής του μηχανήματος είναι υπεύθυνος για την καθημερινή τήρηση του «Φύλλου Ελέγχου – Μητρώου του Μηχανήματος» και για κάθε ανωμαλία ως προς τον τρόπο τήρησης της διαδικασίας ελέγχου των πραγματικών ωρών εργασίας του. Τα φύλλα ελέγχου θα είναι μονογραμμένα, σφραγισμένα και χρονολογημένα από τον Υπεύθυνο Χιονοδρομίας ΧΚΠ και τον Προϊστάμενο ΧΚΠ, θα παραδίδονται κάθε πρωί στον χειριστή του μηχανήματος. Τα φύλλα ελέγχου κάθε μηχανήματος θα επιστρέφονται καθημερινά στον Υπεύθυνο Χιονοδρομίας ΧΚΠ ή τον Προϊστάμενο ΧΚΠ για θεώρηση και υπογραφή. Καθυστερήσεις προσκόμισης των ημερήσιων φύλλων ελέγχου από τους χειριστές πέραν των τριών ημερών θεωρούνται εκπρόθεσμες και υπόκεινται σε δικαίωμα επιβολής ρήτρας  από την Δ/νση του ΧΚΠ  της τάξεως των 50€ ανά συμβάν.   Ο χειριστής του μηχανήματος είναι υπεύθυνος για την καθημερινή τήρηση του «Εντύπου Αναφοράς Ατυχημάτων», το οποίο βρίσκεται στην καμπίνα του οδηγού, αμέσως μετά το ατύχημα.  Οι χειριστές θα αναφέρουν απευθείας μέσω τηλεφώνου στον Υπεύθυνο Χιονοδρομίας ΧΚΠ ή τον Προϊστάμενο ΧΚΠ (σε απουσία αυτού) κάθε ατύχημα που είτε αφορά στο μηχάνημα ή σε άνθρωπο, όσο ασήμαντο ή σοβαρό είναι, είτε ατυχήματα πρέπει να αναφέρονται απευθείας μέσω τηλεφώνου. Το έντυπο θα συμπληρώνεται στον τόπο του ατυχήματος, στο βαθμό που είναι δυνατό. Ο οδηγός επίσης θα συντάσσει έγγραφη δήλωση, όπου περιγράφοντας τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. Το έντυπο έγγραφο μαζί με την υπογεγραμμένη δήλωση του οδηγού, καθώς και άλλες δηλώσεις που έγιναν από μάρτυρες, θα πρέπει να παραδίδονται αμέσως στον τον Προϊστάμενο ΧΚΠ.    Οι οδηγοί μηχανοκίνητων οχημάτων χιονιού, τελούν υπό τις οδηγίες του Υπεύθυνου Χιονοδρομίας και στα καθήκοντα τους εντάσσεται ο χειρισμός των διαστρωτικών μηχανημάτων ή των skidoos, με σκοπό την προετοιμασία των πιστών, την ευρύτερη διάσωση στο βουνό, την αποκατάσταση μηχανικών βλαβών, την μεταφορά διαφόρων υλικών, τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών και των κινδύνων του βουνού και γενικά την κάλυψη οποιασδήποτε ανάγκης του κέντρου, όπου απαιτείται μεταφορικό μέσο χιονιού. Για τον λόγο αυτό απαιτείται καλή γνώση της ευρύτερης περιοχής του βουνού, καθώς και εμπειρία σε θέματα ποιότητας χιονιού, καιρικών συνθηκών, αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων κ.τ.λ. 

 Απαραίτητα Προσόντα   
 Απολυτήριο  Λυκείου ή Τεχνικής επαγγελματικής σχολής  Επιθυμητή η γνώση της Αγγλικής γλώσσας  Κάτοχος άδειας οδήγησης επαγγελματικής κατηγορίας Γ’ που αποδεικνύεται από επίσημο έγγραφο  Κάτοχος άδειας χειριστή  μηχανήματος διάστρωσης χιονιού ή εκχιονιστικού μηχανήματος που αποδεικνύεται από επίσημο έγγραφο 

 Επικουρικά Προσόντα 
     (εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα) 
 Κάτοχος άδειας οδήγησης επαγγελματικής κατηγορίας Γ’ που αποδεικνύεται από επίσημο έγγραφο  Βοηθός χειριστή μηχανήματος διάστρωσης χιονιού ή εκχιονιστικού μηχανήματος με εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη εργασία ή σε εργασία διαμόρφωσης εδάφους 

 Ατομικές Ικανότητες / Δεξιότητες  
 Υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και ακεραιότητας σε όλες τις συνεργασίες και επικοινωνίες με τους αρμόδιους προϊσταμένους.  Ικανότητα για εργασίες σε εξωτερικό περιβάλλον κάτω από δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες.  Δεξιότητες διάγνωσης των ενδείξεων λειτουργίας των μηχανών για τη πρόληψη βλαβών στα ηλεκτρικά, μηχανολογικά στοιχεία του μηχανήματος έργου.   Τακτική  επιθεώρηση και εντοπισμός δυσλειτουργιών για την συντήρηση ή επί τόπου επισκευές από εξειδικευμένο τεχνίτη, πριν από την υποχρεωτική αντικατάσταση  του του μηχανήματος, σύμφωνα με τους όρους της μισθωτικής  σύμβασής του.  

Οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην περιγραφή της θέσης  και διαθέτουν τα απαιτούμενα πτυχία, τις σχετικές  άδειες  και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία όπου αυτή απαιτείται, καλούνται να αποστείλουν:  αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα έως και την 04.11.2018 ημέρα Κυριακή στην ηλεκτρονική δ/νση hr-parnassos@etasa.gr, αναφέροντας υποχρεωτικά τον κωδικό της θέσης (κωδ. Θέσης ΧΔΕΜΧΚΠ) 
 τα άνωθι απαραίτητα δικαιολογητικά έως και την 6.11.2018 ημέρα Τρίτη ταχυδρομικά στη διεύθυνση: ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΤΚ: 32004 ΤΗΛ: 22340 – 22700/ 22694 ΥΠΟΨΗ κας ΠΑΠΑΣΤΑΘΗ ΓΕΩΡΓΙΑΣ 


Όλες οι αιτήσεις θα τύχουν απόλυτης εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας.  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 
Με την αποστολή του Βιογραφικού Σημειώματός σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο Βιογραφικό σας και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της αγγελίας, στην οποία ανταποκρίνεστε. 
Η ΕΤΑΔ Α.Ε. θα διατηρήσει το Βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο δώδεκα (12) μηνών και δύναται να αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των δώδεκα (12) μηνών, το Βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία της Εταιρίας.  
Σημειώνεται ότι, εφόσον θελήσετε στο μέλλον να συμμετάσχετε σε νέα διαδικασία αξιολόγησης για κάλυψη θέσης, όπως θα έχει διαμορφωθεί και κοινοποιηθεί, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το Βιογραφικό σας ανανεωμένο, ανεξαρτήτως της ανωτέρω διατήρησης του αρχείου. 
Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του Βιογραφικού Σημειώματός σας από τα αρχεία της ΕΤΑΔ Α.Ε. σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων (DPO) κα Μαριλένα Μπέλλου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mbellou@etasa.gr , ομοίως και για κάθε πληροφορία για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου